TILs islending legger seg flat - har ikke scoret på fire måneder

— Må hjem og se video av meg selv.

Aron Sigurdarson sliter i TIL-drakten. Her fra kampen mot Haugesund tidligere denne sesongen.

STRØMSGODSET-TROMSØ 1-0

DRAMMEN (iTromsø): Den islandske kantspilleren var egentlig vraket fra start mot Strømsgodset. Så ble Mikael Norø Ingebrigtsen smittet med spysjuke, og måtte bli på hotellet i Drammen da lagkameratene skulle spille kamp.

Det åpnet muligheten for Sigurdarson som tok Ingebrigtsens plass på høyrekanten.

— Min egen opptreden var ikke god nok, og jeg tok ikke vare på sjansen jeg fikk. Jeg skapte nesten ingenting, men var forsvarte meg mye. Det endte med at vi løp mye, og ble slitne, sier Sigurdarson til iTromsø.

TILs toppscorer tar selvkritikk: – Jeg burde sørget for poeng

- Kan mye bedre

Han kom til klubben i vinter, og ble umiddelbart en snakkis etter målet i serieåpningen borte mot Molde 13. mars. Siden da har han vært en del skadet og ute av form, og endte til slutt utenfor den islandske EM-troppen. Flere mål i eliteserien har han heller ikke scoret.

- Spilte du godt nok for å spille fra start neste helg?

— Jeg vet ikke, men jeg spilte ikke slik kan spille. Det er vanskelig å forklare hvorfor det ikke gikk så bra i dag. Jeg må hjem å se kampen på video, og det er klart jeg vil framstå bedre enn jeg gjorde mot Strømsgodset, sier Sigurdarson.

SPILLERBØRS: To TIL-spillere får 6-ere.

Sentrale ute

TIL-trener Bård Flovik sier laget slet litt fordi det var to høyrefotspillere som spilte på venstresiden i form av Jostein Gundersen og Thomas Lehne Olsen.

— Vi lider litt av at vi ikke har en venstrefotet spiller der ute, sier Flovik om tapet i Drammen.

For på hotellet i Drammen satt Mikael Norø Ingebrigtsen som har en sterk venstrefot. Hjemme i Tromsø lå Kent-Are Antonsen – også han med spysjuke.

— Mikael skulle spille i dag. Men vi bruker den stallen vi har, og den skuffelsen jeg kjenner på er mest fordi vi er under utvikling i trening og kamp. Vi møter et godt lag, og er naturlig litt lav i banen mot Strømsgodset, sier Flovik om iTromsø.

Eliteserien

SVUTMP
1Bodø/Glimt00000000
1Brann00000000
1FK Haugesund00000000
1HamKam00000000
1Lillestrøm00000000
  • Champions League-kvalifisering