Oppløftende USA-nyheter for David Beckham

David Beckham har endelig funnet en tomt hvor det kan bygges et stadion til klubben han planlegger å starte.

David Beckham (t.v) og stjernekokk Gordon Ramsay er tilskuere under en MLS-kamp tidligere i august. Førstnevnte nærmer seg å få sitt eget lag i ligaen.
  • 100% Sport

Engelskmannens plan har vært å ha et lag fra Miami oppe å gå i 2018, men mangel på passende steder for et stadion har stukket kjepper i hjulene for 40-åringen.

Les også

Beckham gjorde sønnen til maskot før Rooney ble historisk

Nå skal Beckham og teamet rundt ham imidlertid ha fått øynene opp for en tomt hvor NFL-laget Miami Dolphins hadde stadion før det ble revet i 2008. — Vi er så trygge som vi noen gang har vært på at dette blir noe av, sier MLS-sjef Don Garber til BBC.

Da Beckham skrev under på kontrakten med LA Galaxy i 2007, var det inkludert en avtale om at engelskmannen - om han ønsket - kunne starte et lag i serien.

— Det er fremdeles en drøss med avtaler med byen og tomteeierne som ikke er inngått, men tomten er valgt, sier Garber, som ser fram til Beckhams retur til MLS.

— Han er en stor del av vår historie. MLS ville ikke vært det det er i dag om han ikke bestemte seg for å komme i 2007, sier han.

Inneværende sesong er den 20. i MLS-historien.

(©NTB)