Fotball

Brann-talent mister trolig resten av sesongen

— Jeg skal komme meg gjennom dette, sier Fredrik Heggland.

Uheldig: Skadeproblemene har vært mange for Fredrik Heggland i år. Nå ryker nok resten av 2015 på grunn av meniskskade.
  • Kim Bøyum
På krykker: Sommeren er kommet til Bergen, mens men lagkameratene koser seg på gresset, må Heggland trene styrke inne på Stadion.

BRANN STADION (bt.no): Det var i lokalderbyet mot Åsane det gikk galt for den unge Brann-forsvareren. Han ble liggende på gresset etter en duell, og det viste seg å være en meniskskade. For en tid tilbake ble Heggland operert på Haraldsplass, og nå hopper 19-åringen rundt på Stadion på krykker.

Les også

Brann-spiller ute i minst tre måneder

Først ble det meldt om at han er ute i tre måneder, men nå har legene sagt at Heggland vil være ute i fire til seks måneder fra skaden oppsto (7. juni). Det betyr at resten av sesongen etter all sannsynlighet ryker.

— Jeg håper at jeg kan rekke noen kamper på høsten, men vi får se. Jeg skal bruke tiden godt og trene det jeg kan, sier Heggland.

Først må han gå seks uker på krykker, før han kan gjøre noe som helst med beinet.

— Aldri har jeg hatt en så langvarig skade, men jeg hadde litt skader i vinter også. Det har vært et litt kjipt år med mange skader, sier osingen.

— Det var ikke så vondt akkurat da det skjedde, men da jeg skulle gå på foten, hadde jeg ikke sjanse. Dagen etter skjønte jeg at dette var noe mer enn en smell.

Les også

Brann-debutanten skulle egentlig begynne på benken

Samtidig er han klar på at ikke vil la seg knekke av motgangen.

— Jeg skal komme meg gjennom dette. Det er en del av gamet, fastslår han.

Bortsett fra Heggland og Kasper Skaanes har Brann-trener Lars Arne Nilsen trolig alle spillerne tilgjengelige til kampen mot Kristiansund mandag. Piotr Leciejewski (fingerbrudd) og Fredrik Pallesen Knudsen (hjernerystelse) er i ferd med å bli klare igjen.

Les også

  1. Skaanes mest alvorlig skadet

  2. Er det plass til Branns toppscorer i den nye formasjonen?

  3. Nå skal Nilsen teste Brann-spillernes kondisjon

Les mer om

  1. Fotball 1. div