Fotball

Nedrykkstruede Ranheim med sitt femte strake tap

Ligger så vidt over streken og har ikke vunnet en kamp siden de slo Sandefjord for halvannen måned siden.

Ranheim gikk på et nytt tap mot Kongsvinger (Arkivfoto)
  • Adrian A. Aagesen

Kongsvinger 1-0 Ranheim

Trondheim: Ranheim har gått på fire strake tap og er farlig nær direkte nedrykk. Mot Kongsvinger så det tidlig ut til å bli trøndernes femte tap. Etter 13 minutter satt ballen i noten bak Even Barli. Et innlegg fra høyre ble enkelt satt inn av Adem Güven.

Det ble med det ene målet og det stinker foreløpig nedrykk av trønderne.

Hjemmelaget klart best

I de første ti minuttene hadde Kongsvinger mest ball. Hjemmelaget styrte banespillet og lot ikke Ranheim få fred. Det var ingen store muligheter, før da scoringen til Güven kom like før kvarteret på Gjemselund.

Etter scoringen fortsatte hjemmelaget å styre. Ranheim så ut til å ikke klare å komme seg ut av egen banehalvdel og skapte sådan ingen muligheter ved 25 minutter spilt.

Mulighet for utligning

Noen minutter før pause fikk Ranheim sin beste mulighet. Torgil Gjertsen fikk ballen på 18 meter og prøvde å plassere. Uheldigvis for Ranheim, gikk muligheten utenfor. Det gjestenes nærmeste mulighet på 40 minutter. Bortelagets mulighet var det siste nevneverdige fra omgangen og lagene gikk i garderoben med 1-0. Ikke en alt for underholdene omgang, men det ble mål på Gjemselund takket vært Adem Güven.

Like etter hvilen prøvde innlånte Hou Sæter seg fra samme distanse som Gjertsen. Indreløperens skudd gikk direkte i hendene på keeper Fredrikson.

Så – like før timen begynte det å skje ting hos de blåkledde. Robert Stene & co kom til noen muligheter og en utligning så ut til å ligge i luften. Hjemmelaget begynte å slurve og slapp Ranheim mer inn i kampen.

Men trønderne greide aldri å komme seg helt inn i kampen, til tross for en ørliten sluttspurt.

Ranheim gikk altså på sitt femte strake tap og ligger nå bare poenget over Fredrikstad på nedrykksplass. Laget fra plankebyen spiller mandags kveld mot Jerv.

Les mer om

  1. Fotball 1. div
  2. Ranheim IL