Muntlig enighet om Marlinho

I morgen skriver AaFK trolig under på en avtale om en overgang for Marlinho. Da gjenstår det bare å komme til enighet med spilleren.

Trond Fredriksen møtte Marlinhos tidligere trener Tardeo da han og klubbdirektør Henrik Hoff besøkte akademiet i helgen.

Klubbdirektør Henrik Hoff og Trond Fredriksen reiser etter planen hjem fra Brasil i løpet av morgendagen. Duoen har vært noen dager i landet for å få til en overgang for Marlinho, og ikke minst diskutere et mulig samarbeid med klubben han kommer fra.

– Vi har kommet til en muntlig enighet, men vi skal ha en ny prat med klubben i morgen der vi skal gå gjennom avtalen. Begge klubbene er veldig positive, sier Hoff til Sunnmørsposten.

Vil han skal få en sjanse

Selv om de ikke har satt sin signatur på avtalen enda, så er Hoff trygg på at det går i orden.

– Det vil forundre meg veldig ut ifra de møtene vi har hatt, om dette ikke går i orden. Klubben hans har vært veldig opptatt av at han skal få en sjanse, sier klubbdirektøren.

Marlinho skal trene med AaFK ut denne uka før han reiser hjem til Brasil på ferie.

– Vi må bli enige med Marlinho også før det er helt i boks. Han må tenke nøye gjennom hva han vil, sier Hoff.

Han og Fredriksen har også vært på besøk hos familien til kantspilleren.

– Det kom noen tårer fra moren hans som savner ham, men det er ikke så rart med tanke på at de ikke har sett ham på tre-fire måneder.

Imponert over akademiet

Marlinho har kommet opp fra akademiet til Tigres Do Brasil. Hoff og Fredriksen har i helga besøkt akademiet og sett hvordan de jobber. Duoen har også fått sett noen kamper mens de har vært i Brasil.

– Vi har sett en U20-kamp mellom Tigres og Flamengo blant annet. Det var interessant å se hvordan nivået var der, sier Fredriksen.

Selv om det har vært interessant å se hvordan akademiet jobber, har det også vært en klimatisk utfordring å være i Brasil.

– Da vi så en kamp på lørdag, var det rundt 45 grader. Det er ganske heftig for oss som ikke er vant til det, sier Hoff og ler.

Eliteserien

SVUTMP
1Molde30253271254678
2Bodø/Glimt30186686414560
3Rosenborg30168669442556
4Lillestrøm30165949341553
5Odd30136114345-245
  • Champions League-kvalifisering
  • Conference League-kvalifisering
  • Nedrykkskvalifisering
  • Nedrykk