TV-kameraene fanget opp «iskald ordveksling» mellom Mourinho og Pogba

Møtet på Manchester United-treningen vekker oppsikt i England.

Kjølig? José Mourinho og Paul Pogba virker ikke å være perlevenner om dagen.

Tirsdag kveld røk Manchester United på hodet ut av ligacupen, da de ble slått ut i straffesparkkonkurranse av 1.-divisjonslaget Derby.

Klubben har hatt en tung start, men problemet virker å stikke dypere enn kun resultatene. Et samstemt britisk pressekorps melder om kjølig stemning mellom trener José Mourinho og stjernespiller Paul Pogba.

Tirsdag kveld ble det meldt om at Mourinho har fratatt Pogba ansvaret som visekaptein. Det bekreftet portugiseren etter tapet mot Derby, gjengitt av blant annet The Guardian.

– Den eneste sannheten er at jeg tok en avgjørelse om ikke å ha ham som visekaptein lenger, men det er ingen konflikt. Det er ingen problemer. Jeg er manageren, og det er jeg som bestemmer, sa Mourinho.

Onsdag ettermiddag publiserte Sky Sports et klipp fra United-treningen som virker som forholdet ikke er ideelt mellom de to.

Klippet viser at Paul Pogba ankommer United-treningen. Han er i godt humør, hilser på Michael Carrick, før han fortsetter videre mot trenerteamet.

Så slutter han plutselig å smile, etter at det ser ut som han fikk en beskjed av Mourinho. Og utover i videoen ser det ikke ut som stemningen mellom de to er strålende.

Videoen heller ytterligere bensin på bålet for dem som tror noe er galt mellom de to stjernene. I England slås hendelsen stort opp. Den britiske tabloidavisen Daily Mail kjører saken som oppslag. «Blikket sier alt», skriver de. Det samme gjør Sky Sports under tittelen «Se: José og Pogbas kjølige ordveksling».

Det har lenge vært spekulert om Paul Pogba er på vei bort fra Manchester United. I sommer, etter et glimrende VM for Frankrike, ble det stadig rapportert om at Barcelona ønsket å hente Pogba, og midtbanespilleren ønsket å bytte klubb.