Fotball

- Vi skal vinne en slik kamp

Ranheim skuffet, mens Kristiansund er fornøyde til tross for at to poeng glapp på slutten.

Jo Sondre Aas satte inn 1-1-scoringen i det 84. minutt. Dermed endte kampen mellom Ranheim og Kristiansund med 1-1.
  • Birger Løfaldli
    Adresseavisen
HØY TEMPERATUR: Jo Sondre Aas i munnhuggeri med Kristiansund-spillerne.

TRONDHEIM (adressa.no): Ranheim var sterkest og hadde grepet i store deler av kampen, men det var Kristiansund som først fikk hull på byllen i 1. divisjonsoppgjøret mellom de to klubbene fra Trøndelag og Nordmøre.

Fornøyd KBK-trener

— Vi skal være glade for ett poeng, selv om vi ledet. Det var Ranheim som hadde de fleste sjansene, sier KBK-trener Geir Bakke til adressa.no.

Det var en fartsfylt og oppjaget åpning på kampen, men de store sjansene uteble. Christopher Psyche misset stygt etter tolv minutter og ga Ranheims Bendik Bye en gavepakke. Alene med keeper lyktes imidlertid Bye ikke med å sette ballen i mål.

Etter 26 minutter fikk Ranheim en ny stor sjanse etter corner, men KBK-keeper Roger Berntzen reddet på streken. Like før hvilen gikk ballen i mål bak samme Berntsen, men da ble scoringen annullert for offside.

Aas utlignet

Sju minutter ut i andre omgang sørget Kristiansunds Jan Tømmernes for at ballen havnet inne i Ranheims straffefelt. Liridon Kalludra satte ballen i mål og KBK ledet 1-0. Etter scoringen satte Ranheim inn et ytterligere press og styrte kampen, men hadde problemer med å trenge gjennom KBK-forsvaret.

I det 84. minutt havnet imidlertid ballen i føttene på innbytter Gjermund Åsen. Skuddet gikk via Jo Sondre Aas, som utlignet. Sluttresultatet ble dermed 1-1 og lagene ligger nå på tredje- og fjerdeplass på tabellen.

- Vi burde ha vunnet

— Vi burde ha vunnet, spesielt slik andreomgangen ble. Det var vi som soleklart ville mest på slutten, sier Svein Maalen, som ledet Ranheim i Trond Nordsteiens landslagsfravær.

I andre omgang fikk vertene et nytt mål annullert. Flere i Ranheim-leiren mener begge offside-målene burde ha blitt godkjent.

— Vi skal vinne en slik kamp, for vi er bedre enn dem, konkluderer målscorer Jo Sondre Aas.

Les mer om

  1. Fotball 1. div
  2. Ranheim IL
  3. Kristiansund BK