Fotball

Benteke reddet Liverpool på overtid mot Chelsea

To minutter på overtid sørget innbytter Christian Benteke for at det ble 1-1 mellom Liverpool og Chelsea.

Christian Benteke ble Liverpools redningsmann.

Etter mye om og men endte det med at Chelsea-keeper Asmir Begovic slo en ball ut i feltet som Benteke fikk stanget i mål.

Dermed ble ikke kunstscoringen til Eden Hazard fra 1. omgang utslagsgivende.

Hazard kjørte slalåm gjennom hele Liverpool-forsvaret og sto bak scoringen som var kampens eneste helt til klokka passerte 90 minutter.

25-åringen fra Belgia mottok ballen i mellomrommet og spilte vegg med Baba Rahman før han etter hvert skar inn i feltet. Fra rundt 15 meters hold skjøt han ballen flott ned i lengste hjørnet bak Liverpool-keeper Simon Mignolet. Det var en super soloprestasjon av beste merke i reneste Lionel Messi-stil.

Les også

Tetteys Norwich rykker ned fra Premier League

Lite futt

Jürgen Klopp hadde mange spillere utilgjengelig, men stilte med de beste av dem som kunne spille. Likevel ble det aldri den helt store futten fra de røde. Det spørs om ikke Klopp og spillerne tenker mer på finalen i europaligaen mot Sevilla i Basel 18. mai.

Lagets første brukbare sjanse kom kvarteret ut i 2. omgang. Da ble Daniel Sturridge frispilt, og landslagsspissen kom alene med Chelsea-keeper Asmir Begovic. Sistnevnte reddet praktfullt.

Chelsea hadde gjort mange endringer siden forrige gang, og i kaptein John Terrys suspensjonsfravær spilte for eksempel midtbanemannen John Obi Mikel midtstopper.

Les også

Arsenal-spiller ute i ni måneder

Blikk

Chelsea-poenget betyr at laget er nummer ni i årets serie med én serierunde igjen. Det var det ikke mange som hadde tippet før sesongen startet. Chelsea startet tross alt sesongen som regjerende seriemester, og fansen har nok allerede rettet blikket mot neste sesong når italieneren Antonio Conte overtar managerroret.

Liverpool er på 8.-plass før siste runde. Det kan som best ende på 6.-plass om resultatene går veien kommende søndag. (©NTB)

Les også

  1. West Ham ødela for Manchester United på festaften i London

  2. Supportere angrep Manchester Uniteds spillerbuss: - Det var totalt kaos

  3. Klubben beklager tabbe: Stjernespiller fikk ikke medalje

Premier League

SVUTMP
1Manchester City38296399267393
2Liverpool38288294266892
3Chelsea382111676334374
4Tottenham Hotspur382251169402971
5Arsenal382231361481369
  • Champions League
  • Europaliga
  • Conference League-kvalifisering
  • Nedrykk

Les mer om

  1. Engelsk fotball
  2. Liverpool FC
  3. Premier League