- Mikroskopisk forskjell

<p>Tre poeng på fem kamper for Brann.</p>

HAUGESUND 20120401.Eliteserien i fotball 2012, Haugesund - Brann. En betenkt Branntrener Rune Skarsfjord i mixed zone etter eliteseriekampen mellom Haugesund og Brann på Haugesund Stadion lørdag. Resultatet ble 2-1.Foto: Jan Kåre Ness / NTB scanpix
  • Harald Martel Bersaas

— Vi er kanskje ikke gode nok til å klarere i situasjonen der de scorer sitt andre, men ellers var det mikroskopisk forskjell på lagene i kveld, mener Brann-trener Rune Skarsfjord.

Laget hans har nå tapt alle sine tre bortekamper i år, mot henholdsvis Rosenborg, Molde og i kveld Haugesund. Etter nok et tap var treneren likevel ingen slagen mann.

— Vi sliter forsvarsmessig i små perioder, men ellers gjorde guttene det vi hadde blitt enige om før kampstart. Og de fortjener ros for sin innsats. De gikk ut på banen og gav Haugesund kamp.

- Vi har stått på

Den tidligere Haugesund-treneren mener også at det har vært gjennomgangsmelodien i årets fire kamper som har endt med tap for de helrøde.

— Prestasjonene fra spillerne i dag er gode, i hvert fall når en tenker på den litt tyngre perioden vi er inne i. Til nå i sesongen de virkelig stått på, og jeg synes bare det er snakk om at marginene bikker imot i kampene som har endt med tap for oss så langt.

- Vi føler presset

Fasiten etter like mange kamper i fjor viste sju poeng for bergenserne, og Skarsfjord innrømmer videre at dagens situasjon gjør at han merker presset på seg selv og spillergruppen.

— Ja, vi kjenner nå et visst press. Spillerne hater og tape. Nå er det min jobb å holde fokus i garderoben, og guttas jobb å kjempe videre på banen, avslutter Skarsfjord.

I neste serierunde venter Vålerenga på Brann stadion.