Fotball

Denne mannen kan få sjansen for Tromsø

Bård Flovik kan gjøre tre endringer til kampen mot Odd.

I GUL VEST: Runar Espejord trente i dag med gul vest – noe som kan bety at han starter mot Odd. Her får han rettledning av Bård Flovik.
 • Lars Eidissen
 • Øyvind Sivertsen
  iTromsø

ALFHEIM: Ut fra dagens formasjonstrening kan det se ut som Runar Espejord får spissplassen på bekostning av Thomas Lehne Olsen.

– Laget er ikke tatt ut, men nå trente vi mye med Runar på topp i dag. I går trente vi mye med Lehne der, så det er litt uvisst. Det er artig å se at begge er på vei mot formen. I tillegg er Sofien Moussa veldig på gang, sier trener Bård Flovik til iTromsø.

– Jeg føler at jeg begynner å nærme meg formen. Det handler egentlig bare om å trene godt og levere sakene. Så får man nok spilletid som fortjent, sier Espejord.

LES OGSÅ:

Les også

Slik spilles første runde i cupen

– Gode muligheter

At det kun har blitt et kort innhopp i eliteserien til nå i årets sesong har Espejord forståelse for:

– Jeg har slitt en del med småskader og ligget litt syk. Jeg stresser ikke med at jeg ikke har spilt mer enn et kvarter.

I fjor serverte 20-åringen et pent innlegg til Morten Moldskred, som utlignet til 2-2 sent i bortekampen mot Odd. Kampen endte imidlertid 3-2 til skienslaget.

– Vi har absolutt gode muligheter til å både ta ett og tre poeng borte mot Odd. Det gjorde vi nesten og var veldig uheldig på slutten i fjor. Vi skal dra ned og gjøre en god kamp, sier Espejord.

Også på venstreback kan det bli et skifte: Kent-Are Antonsen er tilbake for fullt og kan starte på bekostning av Lasse Nilsen.

– Jeg er veldig sugen på å komme tilbake. Det begynner å bli lenge siden jeg har spilt fra start. Jeg kjenner meg klar og frisk, sier Antonsen.

LES OGSÅ:

Les også

NRK-jobben har kostet – nå kan Johnsgård endelig jakte spissplassen

Mikael starter?

Videre er Aron Sigurdarson fortsatt et usikkert kort på grunn av kneskaden han pådro seg mandag. Mikael Norø Ingebrigtsen virker nærmest å starte på høyrekanten.

– Vi har mange løsninger. Aron skal vi se i morgen, og i dag gjorde han veldig mye unntatt med ball, så får vi se i morgen med ball. Går det bra, er han aktuell. Hvis ikke, så har vi kandidater som Mikael, Magnus (Andersen), Gamst og Lasse (Nilsen) på kanten, sier Flovik.

– Får jeg sjansen så skal jeg gjøre mitt beste. De vet hva de får av meg når jeg spiller, og jeg tror Odd passer meg veldig greit med at vi kan kontre og ta dem på senga. De liker å trille ball, og vi kan kontre, sier Ingebrigtsen.

– Jeg og Runar har spilt sammen i mange år og har gode relasjoner. Vi vet hvordan hverandres bevegelser går. Vi utfyller hverandre veldig bra. Får vi sjansen tror jeg det kommer til å bli veldig bra. Det kommer forhåpentlig noen scoringer.

Les også

 1. «Mo» blir TUIL-kaptein: - Det er en ære å bli kaptein for klubben man elsker

 2. Avis: - Kind Bendiksen til svensk storklubb

Eliteserien

SVUTMP
1Bodø/Glimt30189359253463
2Molde30186670403060
3Viking30176760471357
4Lillestrøm3014794940949
5Rosenborg30139858421648
 • Champions League-kvalifisering
 • Conference League-kvalifisering
 • Nedrykkskvalifisering
 • Nedrykk

Les mer om

 1. Eliteserien
 2. Tromsø IL