Fotball

Moyes: - Jeg har vært heldig

Manchester United-manager David Moyes innser at han har vært heldig som har fått jobbe for klubber som ikke sparker fotballtrenere over en lav sko.

David Moyes har ikke slått til umiddelbart i som Manchester Uniteds manager, men har fremdeles styrets tillit.
  • NTB

Allerede har Premier League-managerne Steve Clarke (West Bromwich) og André Villas-Boas (Tottenham) mistet jobben denne sesongen. Det er også spekulasjoner rundt Malky Mackay, som skal ha kommet på kant med Cardiff-eier Vincent Tan.

Men tross Uniteds trøblete sesongstart, finnes det ikke internt press på Moyes. Skotten har fått beskjed om at han skal få tiden han trenger for å skaffe suksess — akkurat som han fikk i Preston og Everton.

- Det får meg til å innse hvor heldig jeg har vært i klubbene jeg har jobbet i, sier Moyes ifølge Sky Sports.

— Jeg jobbet for flotte folk i Preston, flotte folk i Everton, og min korte erfaring i Manchester United forteller at jeg jobber for virkelig bra folk her også, legger han til.

Moyes mener de beste klubbene er de som har hatt stabilitet på trenersiden over flere år.

- Det er kanskje ikke alle som har vært like heldige som meg. Jeg tror klubbene som har gitt managerne tid, har dratt nytte av det. Men du ser mindre og mindre av det i fotballen. Kanskje er det slik at dersom vi ser mer av det, kan det hjelpe klubbene til å få kontroll og stabilitet.

Onsdag venter bortekamp mot Stoke i ligacupen for Moyes og United. Der står en plass i semifinalen på spill.

Les mer om

  1. Manchester United