Fotball

Erlandsen vurderer å hente Abiodun

<p><strong>HAMAR (<a target="_blank" href="http://fotball.h-a.no/">h-a.no</a>):</strong> Oluwasegun Abiodun kan bli gjenforent med Arne Erlandsen om han får bli i Norge.</p>

Abiodun Foto: Rune Steen Hansen

 • Bjørn-christian Roksvåg

Nigerianeren ble i september i fjor utvist fra Norge, men unngikk det en drøy måned senere. Nå viser han seg fram i Ull/Kisa hvor Arne Erlandsen er sjefen på treningsfeltet.

– Han er på prøvespill, og vi har ikke tatt noen avgjørelse ennå. Abiodun spilte ikke fotball forrige sesong, og nå er han ikke på det nivået han en gang var, forteller Erlandsen til HA-sporten.

Ny keeper

Den tidligere HamKam-treneren vet imidlertid at det bor mye fotball i nigerianeren. Ser han muligheten for at Abiodun kan holde seg noenlunde skadefri, vet han også at spissen har såpass sterke ekstremferdigheter i seg at han kan være verdt å satse på.

Parallelt med Abiodun har klubben hatt Arnold Origi på prøvespill, og her har klubben valgt å signere den kenyanske landslagsmålvakten.

– Jeg føler vi har god dekning bakover med to gode målvakter. Origi har vist han har god kvalitet med potensial for videre utvikling. Til tross for at han har vært plaget med skader i flere sesonger så har jeg god tro på ham.

Brumunddølen Eirik Olssen er for tiden også på prøvespill i Ull/Kisa. Olssen er i utgangspunktet best som midtstopper, men Erlandsen vurderer å hente han som venstre back. Da vet han også at Olssen kan være et godt cover som stopper hvis førstevalgene hans på de plassene skulle være ute med karantene eller skade.

Olssens lange innkast

I tillegg har Erlandsens lag alltid vært gode på dødballer, og Olssens lange innkast kan være fristende å satse på som et angrepsvåpen for et nyopprykket lag. Seinest i treningskampen mot Vålerenga, som Ull/Kisa vant 2-1, scoret Jessheim-laget etter et langt innkast fra brumunddølen.

– Vi har ikke bestemt oss ennå angående Eirik Olssen, men han er en god spiller og en flott gutt. Det er mange som er med på trening hos oss, og med 13–14 spillere som vi har kontrakt med, så tar det litt tid før vi tar en avgjørelse, sier den tidligere HamKam-treneren.

 1. Les også

  Abiodun kastes ut av Norge

 2. Les også

  Abiodun er kontraktløs etter sesongen

 3. Les også

  &ndash; Jeg har ingen følelser for HamKam

 4. Les også

  Abiodun trener med Lyn

 5. Les også

  &ndash; Vi feilet på det meste

 6. Les også

  - Han har tatt et langt skritt denne sesongen

 7. Les også

  Slik ble agent Ton Poldner kjøpt ut

Les mer om

 1. Fotball 1. div

Flere artikler

 1. FOTBALL
  Publisert:

  HamKam kriget seg til seier

 2. FOTBALL
  Publisert:

  HamKam imponerte med seks spillere ute

 3. FOTBALL
  Publisert:

  &ndash; Han er svært nære serielaget

 4. FOTBALL
  Publisert:

  Nysveen tilbake &ndash; i HamKam

 5. FOTBALL
  Publisert:

  Petter Vaagan Moen var førstevalget til LSK

 6. FOTBALL
  Publisert:

  Vemodig farvel til klubben i hans hjerte