Kaos etter VM-kvalikkamp: Spiller mistet tann i masseslagsmål

Det spørs om stemningen er spesielt god i Roma-garderoben etter endt sommerferie.

Giannis Gianniotas prøvde å komme seg unna slåsskampene etter at han fikk flere slag i ansiktet. På bildet ser man tydelig at han har mistet en tann.
  • Pål Strande Gamlemoen

De to Roma-kollegaene Edin Dzeko og Kostas Manolas føk i tottene på hverandre da Bosnia-Hercegovina og Hellas spilte 0–0 i fredagens VM-kvalifiseringskamp.

Bosniske Dzeko og greske Manolas havnet i basketak like etter at sluttsignalet lød fra dommerens fløyte. Istedenfor at lagene tok en rolig tur gjennom spillertunnelen til garderobene, utartet det hele seg til et større slagsmål nede på gressmatten.

Mistet en tann etter slag

TV-bildene viser at Hellas’ Giannis Gianniotas blir slått flere ganger i ansiktet av en i det bosniske støtteapparatet, som ifølge den bosniske avisen Dnevni avazi er landslagets assistenttrener, Stéphane Gilli. Slagene traff såpass godt at APOEL-spilleren mistet en tann, ifølge Greekreporter.

Giannis Gianniotas hadde det ikke godt etter å ha fått føle knyttneven til Bosnia-Hercegovinas assistenttrener.
Les også

Frankrikes stjernekeeper får gjennomgå etter tabben mot Sverige

Kampene var av stor betydning for begge lag. Hellas ligger på andreplass i VM-kvalifiseringens gruppe H, med 12 poeng. Bosnia ligger bare ett poeng bak. Nummer to i gruppen får spille playoff om å få reise til Russland i 2018.

Forhåpentligvis har Dzeko og Manolas skværet opp innen da.

Det er uklart hvilke konsekvenser slåsskamp-skandalen får. UEFA har foreløpig ikke kommet med noen redegjørelse.