Fotball

Enda en ny fotballjobb for Rekdal

Kjetil Rekdal skal hjelpe talentene i HamKam.

Kjetil Rekdal skal trene yngre spillere i HamKam.
  • Herman Folvik

Den tidligere Vålerenga-treneren og nåværende Eurosport-eksperten har fått enda en jobb. Rekdal skal nå også jobbe som spiller- og trenerutvikler i ungdomsfotballen i HamKam.

48-åringen skal være på feltet minst fem timer i uka og også lede trenerforum i klubben.

Les også

Rekdal om kommentatorkritikken: – Jeg har ikke tenkt noe på det

– Kult

Det er Hamar Arbeiderblad som skriver dette.

– Det som er kult, er at det vi trodde at det som skulle bli den store utfordringen, viste seg ikke å være noe problem i det hele tatt. Kjetil Rekdal har vært veldig positiv og han har veldig lyst til å bidra, sier Anders Langset, HamKam yngres’ daglige leder, til avisen.

Rekdal, som sluttet som sportslig leder i Vålerenga i februar og begynte i Eurosport kort tid etter, bor på Ottestad og gleder seg til å bidra i HamKam.

– Jeg har noen dager som står åpne i midten av uka, og da Anders spurte meg takket jeg ja til å være med. Jeg ønsker å gi noe tilbake til nærmiljøet, sier Rekdal til HA.

Les også

Idretts-Sverige i sorg: - Han var så utrolig varm

– Ser fram til å kunne gi tips

Norges tidligere landslagskaptein skal også følge junior-landslagsspillerne i klubben ekstra tett.

– Jeg har alltid sagt at det største forbedringspotensialet ligger hos de yngste spillere. De kan utvikle seg 25–30 prosent i løpet av én sesong, mens de eldre spillerne må forsøke å holde seg på det nivået de ligger på. Jeg ser fram til å kunne gi noen tips og hjelpe til, sier Rekdal.

Hamarkameratenes A-lag spiller i 2. divisjon.

Les mer om

  1. Kjetil Rekdal
  2. Fotball
  3. Hamarkameratene