Zlatan er tilbake i trening, men blir advart av legen: - For mange gjør for tidlig comeback

Ifølge engelsk avis kan den svenske superstjernen rekke den siste gruppespillkampen i Champions League.

SNART TILBAKE: Zlatan Ibrahimovic nærmer seg comeback på fotballbanen.

Da Zlatan Ibrahimovic returnerte til Manchester United tidligere i høst, var det med en visshet om at svensken antakelig ikke ville være i stand til å spille kamper et godt stykke ut i sesongen.

Det var ventet at korsbåndsskaden han pådro seg Europaliga-kvartfinalen mot Anderlecht i april, skulle holde ham borte fra fotballbanen til over nyttår. Men ifølge den engelske avisen The Sun kan comebacket skje lenge før den tid.

Les også

Gamlesjefen gjorde livet surt for Liverpool

Avisen skriver at Ibrahimovic har løpt og hatt skytetrening på Manchester Uniteds treningsfelt, og at han nå skal være nær sin fysiske toppform.

Hvis progresjonen er like stor de kommende ukene, kan Ibrahimovic være tilgjengelig for kamp allerede før gruppespillet i Champions League er over.

5. desember møter de regjerende Europaliga-mesterne CSKA Moskva til siste gruppespillkamp i turneringen.

Frykter forhastet comeback

Rapportene fra The Sun er gode nyheter for José Mourinho, som etter seieren over Crystal Palace uttrykte bekymring for at Romelu Lukaku ikke får nok avlastning.

– Før Zlatan er tilbake, kan vi ikke tenke på å hvile spissen vår, sa Manchester United-manageren til Manchester Evening News.

Les også

Her river Barcelona-stjernen i stykker egen drakt. Så forlater han banen i frustrasjon.

Svenskens egen lege, Freddie Fu, er dog ikke like begeistret. Han er redd for at Ibrahimovic skal forhaste comebacket.

– Han er veldig sterk, men fotball er fortsatt som en kampsport. Som lege, ønsker jeg at han bruker lang tid på å komme tilbake, først når han er helt frisk. Det finnes så mange spillere som gjør comeback for tidlig og får konsekvenser, sier Fu til South China Morning Post, ifølge Aftonbladet.