Steaua: - Alle spillerne skal få 50.000 euro hver om vi går videre

Steaua gjør alt for at de skal klare å gjenreise æren på Lerkendal.

Avviste medieoppslag: Trener Massimo Pedrazzini (t.v.) mener oppslag i rumenske medier, om at hans kollega Mirel Radoi sluttet etter RBK-tapet forrige uke, ikke stemmer. Her møter Pedrazzini media sammen med Steaua-spiller Lucian Filip.

I rumenske medier har det vært beskrevet fullt kaos den siste uken, etter at Steaua Bucuresti ble ydmyket på eget gress forrige uke mot Rosenborg, med 0-3-tap.

Ifølge lokale medier skal to av spillerne ha blitt sparket av klubbeier Gigi Becali etter kampen. Trener Mirel Radoi skal også ha trukket seg fra jobben, men skal ha blitt overtalt til å komme tilbake av klubbeierens palass.

Da klubben møtte pressen på Lerkendal dagen før returoppgjøret i Europa League, var hverken Becali eller Radoi til stede.

Les også

Dette kan bli Rosenborgs drømmegruppe i Europa

Avviste påstander

Det er Massimo Pedrazzini som skal lede Steaua mot RBK. Dette skyldes at Radoi ikke har en nødvendig trenerlisens, som han må ha for å sitte på trenerbenken i Europa League. Derfor var han heller ikke tilgjengelig under pressekonferansen.

Mirel Radoi, Steaua Bucuresti, som trener med spillerne på Lerkendal. Han deltok ikke under pressekonferansen med norsk og rumensk presse.

På Adresseavisens spørsmål om siste ukas bråk avviste Pedrazzini blankt alt som er skrevet om at spillere har fått sparken og at Radoi sluttet som hovedtrener. — Det som er skrevet er ikke sant. Ingen ble sparket. Dagen etter kampen hadde vi et produktivt møte. I møtet fortalte vi at alle spillerne skal få 50.000 euro hver om vi går videre etter kampen, svarte Pedrazzini.

På spørsmål om Radoi sluttet fra jobben svarte Pedrazzini at treneren tok en halv dag fri etter diskusjoner i laget, men at han aldri sa opp jobben.

Les også

Rosenborg hviler flere av stjernene - Konradsen starter

— Den beste vil vinne

Etter disse to spørsmålene ville ikke Pedrazzini svare ytterliggere på spørsmål fra norsk presse. Før seansen med norske journalister pratet treneren og spilleren Lucian Filip til rumensk presse. Under den seansen fortalte han gjentatte ganger at de vil slå tilbake etter den knusende seieren på hjemmebane.

— Vi er ikke her bare for å være her. Vi skal komme tilbake etter tapet i første runde, sa Pedrazzini til de rumenske journalistene.

— Vi må ta alle sjansene vi får. Det vil bli vanskelig, og vi må være aktive, sa Filip.

— Tror du på mirakler? spurte en rumensk journalist.

— Den beste vil vinne til slutt. Den som fortjener det, vil vinne, svarte Filip.