Fotball

Vidar Nisja ferdig i Sandnes Ulf

Flere spillere blir ikke med videre.

Tidligere Viking-spiller Vidar Nisja er ferdig i Sandnes Ulf. Her i aksjon mot Nest-Sotra i årets sesong.
  • Mats Haugland
    Mats Haugland

Vidar Nisja, Niels Vorthoren, Remi Johansen og Roger Ekeland er alle ferdige i Sandnes Ulf. Det skriver klubben på sine nettsider.

Nisja kom til de lyseblå foran 2016-sesongen. 32-åringen fikk 65 kamper og noterte seg for åtte mål for Sandnes Ulf. Den tidligere Bryne- og Viking-spilleren har slitt stort med skader og sykdom denne sesongen, og startet kun fem kamper i 2018.

  • FÅTT MED DEG DENNE? Sandnes Ulf snuser på Viking-spillere

I forhandlinger

Det ser også ut til å bli forandringer på keeperplass i Sandnes Ulf. Sisteskansene Nicklas Frenderup og Deniss Korneiciks er begge på utgående kontrakter etter årets sesong, mens Egil Selvik returnerer etter et utlån til Nest-Sotra.

Sandnes Ulf er i kontraktsforhandlinger med Jasmin Bogdanovic og Andreas Dybevik, mens situasjonen rundt Vegard Aasen, Erixon Danso og Kristian Brix fremdeles er usikker.

– Vi er i dialog, men ingenting er avklart rundt de tre. Vi har vært opptatt av kontinuitet i troppen inn mot neste års sesong, og derfor er vi fornøyd med at 14 spillere fra årets tropp allerede har kontrakt inn mot 2019-sesongen, sier daglig leder Tom Rune Espedal til klubbens nettsider.

Tidligere denne uken signerte midtbanespiller Adrian Berntsen for Sandnes Ulf. 19-åringen kommer fra 3.-divisjonsklubben Brodd.

Les mer om

  1. Sandnes Ulf
  2. Vidar Nisja