Overtidsdrama for Tottenham: Så nære var Mourinho en etterlengtet opptur

Fjerde strake kamp uten seier for Tottenham.

Erik Lamela og Tottenham var bare millimeter unna å avgjøre i denne situasjonen.

Watford – Tottenham 0–0

Tottenham klarte bare 0–0 borte mot Watford lørdag. Laget kan takke keeper Paulo Gazzaniga for at de fikk med seg ett poeng.

I annen omgang reddet nemlig Gazzaniga et straffespark fra Troy Deeney, etter at Jan Vertonghen hadde handset i feltet.

Og på slutten kunne det fort vært Tottenham som sikret seieren.

På overtid var nemlig gjestene vanvittig nære å sørge for en etterlengtet opptur. Erik Lamela avsluttet liggende, men ballen ble avverget på streken. TV-bildene viste at det var millimeter fra Tottenham-scoring.

– Var det millimeter? Nydelig, sa Watford-manager Nigel Pearson til BBC.

– Jeg elsker mållinjeteknologi. Jeg respekterer den, sa Mourinho, som ellers ikke var fornøyd med alle VAR-avgjørelsene.

Erik Lamela var uhyre nære å avgjøre for Tottenham på overtid.

Trengte seier

José Mourinhos menn trengte en seier for å henge med i kampen om en mesterligaplass neste sesong, men mot et Watford i god form fikk Tottenham tøff motstand.

Tottenham hadde tre strake kamper uten tap før lørdagens oppgjør.

Den første omgangen på Vicarage Road bød på få sjanser. Tottenham savner sin stjernespiss Harry Kane som er langtidsskadet.

De første 45 minuttene var preget av et par stygge Watford-taklinger på Tottenhams Japhet Tanganga og Giovani Lo Celso, men hjemmelaget beholdt sine elleve spillere på banen.

José Mourinho måtte se hans Tottenham avgi to poeng borte mot Watford.

Vertonghen-hands

I annen omgang var det amper stemning og nesten slåsskamp mellom de to lagene etter en duell mellom Watfords Abdoulaye Doucoure og Tottenhams Harry Winks. Flere involverte seg etter hvert, og VAR så på en mulig rødt kort-situasjon, men det endte med gule kort til Doucoure og Winks.

20 minutter før slutt fikk Watford straffespark da Vertonghen stoppet en avslutning med armen innenfor sekstenmeteren. Watford-kaptein Deeney steg frem for å ta straffen, men avsluttet altfor svakt. Tottenham-keeper Gazzaniga gikk riktig vei og kunne enkelt slå ballen unna.

Debut for nysigneringen

Danske Christian Eriksen, som ser ut til å være på vei til italienske Inter, startet kampen på benken. Der hadde han selskap av Mourinhos ferske og første signering, Gedson Fernandes. Den portugisiske midtbanespilleren er hentet fra Benfica på et 18 måneder langt lån.

Eriksen ble byttet inn i det 73. minutt, og noen minutter senere kom Fernandes på banen. Ingen av de to klarte imidlertid å påvirke resultatet, og det endte 0–0 tross Tottenham-press mot slutten.

Premier League

SVUTMP
1Arsenal19162145162950
2Manchester City20143353203345
3Newcastle United20109133112239
4Manchester United2012353225739
5Tottenham Hotspur2111374031936
  • Champions League
  • Europaliga
  • Nedrykk