Fotball

Det er lenge siden LSK var et lag andre supportere brydde seg om

SUPPORTERBLOGG: Lørdagskamp. Sommer. Sol. Varme. Men jeg gleder meg ikke, er redd for konsekvensene av et eventuelt tap og hva det kan føre til. Det er en skjebnekamp.

SKJEBNEKMAP: Haugesunds oppgjør mot Lillestrøm blir svært viktig for Christian Gytkjær og resten av FKH-spillerne. NTB Scanpix

 • Torgeir Katla

Torgeir Katla, Haugesund-supporter.

Motstander på lørdag er Lillestrøm. En kamp som kanskje ikke vekker den største interessen blant folk flest. Det er lenge siden LSK var et lag andre supportere brydde seg om (med unntak av VIF-gjengen). LES MER: Alle innlegg fra Aftenposten Supporter

Og vi er vel fortsatt ansett som en i beste fall sjarmerende parentes i det norske fotballandskapet.

Viktig

Men for oss haugalendinger er kampen utrolig viktig. Vi trenger desperat en seier, en god opplevelse, noe som gir oss troen på veien videre. Den oppturen MÅ starte på lørdag er min følelse. Og slike MÅ-kamper er noe av det verste jeg vet.

Resepten

Hva er det så som må til på lørdag? Forslagene er like mange som det er supportere av klubben. Det er godt det er engasjement rundt klubben, selv om meningene spriker i mange retninger. Til og med de som sier de ikke bryr seg, engasjerer seg. Det er bare bra, uten interesse, ingen levende fotballklubb.

Tilbake til resepten. Jeg tror som i fjor høst at man ikke skal forandre på så fryktelig mye. Teite litt til der, skru litt på der. For å være konkret så mener jeg at vi bør spille noe enklere og ikke så omstendelig.

Det er litt for mye dill og for lite tempo i pasningsspillet. Det gjør oss lite farlige og i tillegg sårbare defensivt. Kanskje vi skal få Tor Arne inn på venstrekanten og slå litt langt mot han innimellom? Flo-pasningen er latterliggjort av mange, men den skapte mye uro i mange forsvar.

Oppfordring

Til slutt så håper jeg å se mange på stadion på lørdag. Om vi ønsker Tippeliga i Haugesund så må vi vise det. Møt opp, ta med naboen eller kompisen som bare vil sitte på kaien og drikke øl. Jeg skal i alle fall være der, skeptisk og nervøs som aldri før. Håpet er at det snur på lørdag. Framtiden er blå og hvit.

Me e de kvite og blå!

 1. Les også

  To tapte Haugesund-poeng

 2. Les også

  Keeperkrise i Vålerenga - henter tidligere Lillestrøm-målvakt

 3. Les også

  De ti beste i Haugesunds historie

Les mer om

 1. Supporter
 2. FK Haugesund

Relevante artikler

 1. FOTBALL

  Haugesund ønsker å hente Brutterns medhjelper

 2. FOTBALL

  Brann reagerer på politiets supporterbehandling

 3. FOTBALL

  Angrer ikke på at han avviste Rosenborg

 4. FOTBALL

  Kraftige reaksjoner etter Brann-innlegg: – Latterlig

 5. FOTBALL

  Mageplasket er et faktum – realiteten heter Raufoss og Strømmen

 6. FOTBALL

  Fortsatt usikkert om Bruttern mister hjelperen sin