Fotball

Optimistisk Nordlie

<p><strong>LILLESTRØM:</strong> Selv med fire landslagsspillere på sidelinjen er LSK-trener Tom Nordlie optimist før søndagens nabooppgjør mot Vålerenga.</p><p><strong>DIREKTE 20.00: <a href="/stat/index.jsp?service=kampendirekte2008&amp;matchId=258289&amp;seasonId=default&amp;refId=default&amp;vm=false#258289">Lillestrøm — Vålerenga</a></strong></p>

Tommelise
  • André Almløv

Bjørn Helge Riise slo opp strekkskaden bak på låret på fredagens trening og er ute i minst fire uker. I tillegg er visekaptein Espen Søgård, landslagsbacken Marius Johnsen og den østerrikske landslagsspilleren Markus Kiesenebner langtidsskadet.

Den tunisiske landslagsmannen Khaled Mouelhi er suspendert etter det røde kortet han fikk mot Stabæk.

— De vi har som er skadefrie er i god form. Det ser bra ut på trening og vi er optimistiske, sier LSK-trener Tom Nordlie før søndagens ”hatoppgjør” mot Vålerenga.

Tid for Essediri?

Mouelhis karantene og Riises skade kan vise seg å bane vei for landsmannen Karim Essediris første kamp fra start for LSK. Den tunisiske landslagsvingen fikk bare åtte kamper som innbytter etter overgangen fra Rosenborg i fjor, og er sugen på mer spilletid.

— Jeg føler det går veldig bra på trening og da er det bare å fortsette sånn. Det er ikke jeg som tar ut laget, sier Essediri, som denne sesongen har vist seg som tålmodigheten selv, etter å ha klaget sin nød i media da spilletiden uteble forrige sesong.

Arbeidsro

Uka etter Stabæk-kampen har vært preget av supporterbråket på Nadderud. Saken har også preget media, og trolig gitt Nordlie og hans spillere mer arbeidsro i forberedelsene til VIF-kampen. Nordlie er nå glad for at supportersaken ser ut til å løse seg til det beste for alle parter.

— Det er veldig viktig å ha supporterne i ryggen nå som vi ikke har vunnet på de to første kampene, sier han.

Nordlie mønstrer trolig dette mannskapet:

Otto Fredrikson – Steinar Pedersen, Pål Steffen Andresen, Frode Kippe, Jon Midttun Lie – Jon Anders Bjørkøy, Vidar Riseth, Simen Brenne – Magnus Myklebust, Olivier Occean, Karim Essediri (Arild Sundgot).

Les også

  1. "Vålerenga? Jeg har vel gått opp og ned i vekt fem ganger siden jeg hadde noe med dem å gjøre ..."

Eliteserien

SVUTMP
1Bodø/Glimt19115340192138
2Molde19114446232337
3Kristiansund1911262722535
4Rosenborg19104540251534
5Lillestrøm1910453124734
  • Champions League-kvalifisering
  • Conference League-kvalifisering
  • Nedrykkskvalifisering
  • Nedrykk

Les mer om

  1. Eliteserien