Fotball

Bakenga snakker ut: - Skjønner at det vil skape reaksjoner

Se Mushaga Bakengas første intervju som Molde-spiller.

svp://10725?view=rbnett
  • Trond Hustad
    Rbnett

MARBELLA/MOLDE (Rbnett): Mushaga Bakenga (22) har trent med Molde i Marbella de siste dagene.

Nå er det omsider bekreftet at spissen leies fra Eintracht Braunschweig fram til august. Det har utløst grove hatmeldinger fra Rosenborg-supporterne at trønderen Bakenga skal spille for Molde.

– Det blir spesielt, selvfølgelig. Jeg skjønner at det vil skape reaksjoner, det forventer jeg også. Men sånn er fotball, man vet aldri. Jeg er i hvert fall glad for å være her og bidra, sier Bakenga i et videointervju med Rbnett.

Les også

Bakenga stemples som «Quisling» og «Judas» av Rosenborg-fans

– Gode venner i Molde

Bakenga har spilt med og mot en rekke av spillerne i dagens Molde-tropp.

– Jeg føler egentlig at jeg kjenner hele laget. Har kjennskap til så å si hele troppen, jeg har mange gode venner her, sier Bakenga som blant annet var lagkamerat med Ørjan Nyland og Martin Linnes på Tor Ole Skulleruds U21-lag.

Les også

Roar Strand gikk selv til Molde fra RBK – fnyser av Bakenga-hetsen

– En spiss med stor fart

— Uakseptabel hets mot BakengaTor Ole Skullerud har lenge ønsket seg 22-åringen til Molde. Treneren bekrefter at Bakenga var klubbens førstevalg for å erstatte Fredrik Gulbrandsen.

– Ja, han var definitivt det. Dette er en spiller jeg har vært begeistret for lenge. Han er ung og norsk. Vi får en spiss med stor fart og gjennombruddskraft som kan score mål, sier Skullerud.

Bakenga ble solgt fra Rosenborg til Club Brugge i 2012. De siste to årene har han vært utleid til belgiske Cercle Brugge, danske Esbjerg og tyske Braunschweig.

Les også

  1. BEKREFTET: Bakenga klar for Molde

  2. Rosenborg fikk tilbud om Bakenga

svp://10725?view=rbnett

Les mer om

  1. Forsesong
  2. Mushaga Bakenga
  3. Rosenborg BK
  4. Molde FK