- Her er spørsmålene Solskjær må svare på

Nettstedet Wales Online har listet opp ti spørsmål som eier Vincent Tan burde stille Ole Gunnar Solskjær.

Ole Gunnar Solskjær er i faresonen etter en dårlig sesongstart og kan få sparken av Vincent Tan (t.h).

Wales Online, som er nettstedet for flere walisiske aviser, var tidlig onsdag formiddag ute med ti spørsmål som Cardiff-eier Vincent Tran burde stille Ole Gunnar Solskjær etter hjemmetapet for Middlesbrough tirsdag. Her er spørsmålene med en kort forklaring:

1. Hvorfor har jeg brukt så mye penger bare for å se laget slite?

Solskjær har handlet flittig i to overgangsvinduer, men ikke fått noen sportslig oppsving. Med den bredden og kvaliteten stallen nå har, burde laget bare sust rett til topps i divisjonen og blitt der. Hvorfor fremstår laget i stedet så kaotisk og forvirret?

2. Hvorfor er balansen i laget så dårlig?

Solskjær bruker spillere på plasser der de ikke hører hjemme. Eksempel: Matthew Connolly, som er en høyrebent midtstopper, ble brukt på venstresiden og var helt ute av posisjon da Middlesbrough scoret vinnermålet tirsdag.

3. Hvorfor bruke penger når du likevel går for status quo?

Solskjær hentet blant andre tre nye midtbanespillere, men startet likevel tirsdagens kamp med tre spillere som var i klubben da han tok over for Malky Mackay. Hva var da vitsen med å kjøpe de nye?

4. Har dine ubesluttsomhet og rulleringer skylden?

Les også

Fohandler om sluttpakke i London

Alle lag trener struktur, form og å være samspilte. Solskjærs Cardiff er et eksempel på det motsatte. Han gjør helt unødvendige bytter fra en kamp til den neste, nesten fra en omgang til den neste. På grunn av endringene ser det ut som om spillerne ikke aner hva de skal gjøre når laget kommer under. 5. Hvorfor har tilskuertallet gått så kraftig ned?

Da Solskjær overtok lovte han en stil med pasningsfotball som skulle resultere i mange mål. Det var 19711 tilskuere mot Middlesbrough tirsdag, det laveste på fire år.

6. Har du for mange spillere?

Solskjær er altfor ubesluttsom, og hva skal han da med 29 spillere? Dess flere spillere, dess mer rullering. Han må skaffe seg en fast ellever og sende spillere ut på lån.

7. Hvorfor virket det som om Middlesbrough ville mer?

Det verste tirsdag var ikke resultatet, prestasjonen eller at motstanderens keeper nesten ikke behøvde å stoppe et eneste skudd. Det verste var at Middlesbrough kom til Cardiffs fort med mye mer tæl og vilje. Alle 50-50-duellene gikk gjestenes vei.

8. Trenger du hjelp?

Alle managere velger sitt eget støtteapparat og sitt eget hoff. Faren er at alle bare jatter med sjefen og ingen ser at ting utvikler seg helt feil vei. Solskjær trenger en nummer to som har vært i Championship før og kan fortelle ham at noe alvorlig er galt.

9. Når kan vi vente en forbedring?

Hvis Solskjær klarer å få orden på sakene, har dette Cardiff-laget så mye kvalitet at det plutselig bare kan vinne, vinne og vinne. Men ingen kan se det komme nå. Solskjærs rullering og byttepolitikk leder bare til forvirring.

10. Kan vi slå Derby (neste kamp lørdag)?

Det ville være typisk Cardiff å slå tilbake på bortebane nå. De kunne overbefolke forsvaret og satse på raske kontringer. Problemet er bare at laget mangler tempo til akkurat det.