Fotball

- Berg får hjelp av tidligere Liverpool-spiller

<p>Blackburn skal være i samtaler med ny assistenttrener.</p>

FotballEngland02.12.2012Foto: Colorsport/DigitalsportNORWAY ONLYFootball - 2012/2013 Championship - Burnley vs. Blackburn RoversHenning Berg manager of Blackburn Rovers at Turf Moor
  • Erli Berg Daneshmand

Den sportslige krisen i Blackburn fortsetter også under Henning Berg. Lørdag gikk laget på et nytt tap, det fjerde på de siste fem kampene.

Syv poeng av 27 mulige og 15. plass på tabellen er fasiten hittil, og langt unna de opprykksambisjonene eierne satte til nordmannen da Berg ble ansatt.

De elendige resultatene tvinger frem endringer i støtteapparatet. Ut skal Bergs assistent, Eric Black, og førstelagets trener, Ian Brunskill.

Mandag melder normalt så velinformerte Lancashire Telegraph at Kevin MacDonald er på vei til Ewood Park. 52-åringen forlot Aston Villa i sommer, etter syv år i trenerteamet, sist som midlertidig manager.

På 80-tallet spilte han for klubber som Liverpool, Leicester og Coventry.

(Artikkelen fortsetter)

Kevin MacDonald skal ha fått en henvendelse fra Blackburn om å hjelpe Henning Berg. (Foto: NTB Scanpix)

Bergdølmo aktuell?

Før helgen ble André Bergdølmo koblet til en jobb i støtteapparatet til Henning Berg i Blackburn.

André Bergdølmo har tidligere jobbet sammen med Henning Berg i Lillestrøm hvor han hadde ansvar for klubbens yngre lag. Han har en spillerkarriere i klubber som Lillestrøm, Rosenborg, Ajax og Borussia Dortmund.

— Det eneste jeg kan si er at det er jo hyggelig å bli koblet til en jobb i Blackburn, men jeg har ikke snakket med klubben og jeg har ikke snakket med Henning Berg, sa Bergdølmo til Aftenposten.no.

Les også

  1. Moyes: - Helt uakseptabelt

  2. Endelig vant QPR

Les mer om

  1. Engelsk fotball