Fotball

Høgli snart ut av tenkeboksen

Tom Høgli er bare noen uker fra å ta en avgjørelse om fotballframtiden sin. Det sier landslagsbacken til NRK.

I UTLENDIGHET: Tom Høgli, her med kapteinsbindet på landslaget, vurderer fremtiden. Han blir trolig i utlandet. Foto: Vegard Grøtt, NTB Scanpix

  • NTB

— Det er på tide å stake ut kursen videre. Jeg håper å gjøre det kjapt etter nyttår og få det ut av verden for å kunne fokusere på siste halvdel av sesongen i Brugge, sier Høgli.

Det er tre alternativer: Å forlenge kontrakten med Brugge, å gå kontrakttiden ut og gå gratis til en annen utenlandsk klubb til sommeren, eller å vende tilbake til Norge. I så fall blir det trolig til Tromsø.

— Akkurat nå er de to første alternativene mest aktuelle, sier Høgli til NRK.

— Jeg har det fint der jeg er nå, og det er trygt og godt. Men et klubbskifte gir en ny utfordring og sjansen til å prøve noe nytt.

Høgli sier at magefølelsen vil avgjøre.

Det er en seriekamp igjen før den korte vinterpausen i Belgia. Kampen mot Waasland-Beveren 2. juledag må Høgli stå over etter at han ble utvist for første gang i karrieren. Et høyt spark traff en Gent-spiller i hodet.

— Jeg aksepterer det røde kortet. Det var farlig spill, og jeg må bare ta straffen når jeg var så uheldig å treffe motspilleren i hodet. Men tilsiktet var det ikke, sier Høgli til NRK. (©NTB)

Les mer om

  1. Internasjonal fotball
  2. Brugge
  3. Tromsø IL