Solskjær-regimet stemples som tankeløst av ny manager

Solskjær får kraftig refs av den nye Cardiff-manageren.

Russell Slade, til høyre, tok over jobben til Ole Gunnar Solskjær som Cardiff-manager. Han er ikke videre fornøyd med størrelsen på troppen han arbeider med.
  • Roar Lyngøy

På torsdagens pressekonferanse kom Slade med bitende kritikk av sin forgjenger som Cardiff-manager, Ole Gunnar Solskjær. Det skriver Wales Online.

Slade mener at Cardiff under Solskjær hentet altfor mange spillere, og at det var for lite tanke bak overgangene. Cardiff har i dag 38 spillere i troppen.

– Det har vært for tankeløst med tanke på troppen her, sier Slade før helgens seriekamp mot Reading.

– Når man bygger et fotballag, ønsker man å bygge gode partnerskap. Det er for lite partnerskap, og det er brukt for lite energi på hvilke spillere man har hentet. Det er stort potensial her, men det er også problemer, sier Slade.

Flere på vei ut

Flere spillere er trolig på vei ut når overgangsvinduet åpner i januar. Magnus Wolff Eikrem er blant dem som trolig kan finne seg en ny klubb. Mats Møller Dæhli er også svært lite fornøyd med manglende tillit.

– Alle managere ønsker å sette sitt eget preg på det og å hente inn eller to nye fjes. Problemet er at vi har så mange spillere her fra før, 38. Jeg tror januarvinduet blir travelt for oss, sier Slade.

– Vi må kvitte oss med noen spillere. Det er også i deres interesse: De er profesjonelle utøvere som trenger spilletid. Jeg kan ikke gjøre alle fornøyd, sier Cardiff-manageren.

Cardiff har bedre resultater å vise til etter managerbyttet. På hjemmebane har Slade vunnet alle kampene.

Krangler om sluttpakke

Ole Gunnar Solskjær fikk sparken i midten av september etter en dårlig start i Championship.

Solskjær og Cardiff er fortsatt ikke enige om sluttpakke. Solskjærs krav skal ligge på vel 30 millioner kroner. Det tilsvarer resten av lønnen for inneværende sesong. Ifølge Daily Mail hadde Solskjær en årslønn på 40 millioner.

Cardiff og Solskjær har inngått en avtale om ikke å kommentere saken før det er oppnådd enighet.