Fotball

Singh har kvittet seg med ego-holdning i Molde

Ydmyk Harmeet Singh takker Molde-oppholdet for plassen på landslaget

I FORM: Harmeet Singh har vært en av de beste spillerne i Molde i år. Nå belønnes han med plass i landslagstroppen.
  • Trond Hustad
    Rbnett

MOLDE (Rbnett): Før tenkte han først på seg selv og så på laget. Nå er Harmeet Singh mindre ego og mer stabil enn noen gang.

Midtbanespilleren tror den personlige forvandlingen er årsaken til at han er med i landslagstroppen mot Emiratene som ble presentert i går.

– Jeg lærte mye mens jeg var i Feyenoord. Da tenkte jeg ofte på meg selv i trening og kamp. Erfaringene har gitt meg mye. Nå er det viktigst at Molde gjør det bra, så er jeg nummer to. Det har gjort meg mer stabil, sier han.

– Jeg kan bidra

Singh har fem A-landskamper for Norge. Sist opptreden var på treningsleiren i Abu Dhabi i januar.

– Jeg setter stor pris på å bli tatt ut. Det viser at jeg har gjort noe riktig i Molde, og at Molde har gjort mye riktig denne sesongen.

– Er du god nok til å være med også i troppen mot England og Italia i september?

– Det er et naturlig mål for meg nå, og jeg føler selvfølgelig at jeg kan bidra videre. Det viktigste blir likevel å gjøre det bra med Molde, da kommer denne bonusen igjen. Jeg vil ikke snakke meg inn på landslaget, jeg vil spille meg inn, sier Singh.

– Morsomt

Allerede i mai sa Tor Ole Skullerud til Romsdals Budstikke at Singh burde være med på landslaget. I går fikk han viljen sin da Per-Mathias Høgmo tok ut hele sju Molde-spillere til kampen mot Emiratene.

Les også

Skullerud: - Dette er fantastisk

– Jeg synes Harmeet har vært stabil hele sesongen. Han er på vei opp igjen etter en bitte liten dupp i sommer, og har vært veldig god de siste kampene. Det er uten tvil fortjent at han får denne sjansen. Harmeet passer inn i landslagets måte å tenke fotball på, sier Skullerud.Han gleder seg også over at Mohamed Elyounoussi er tilbake i varmen etter debuten i januar, mens Fredrik Gulbrandsen kan få sin første A-landskamp.

– Det er morsomt at Mohamed får sjansen etter en fantastisk vårsesong. Fredrik har spisskompetanse i bøtter og spann. Jeg vet at Per (Høgmo) er begeistret for spillertypen. Han har et potensial som kan slå ut i full blomst også på landslaget, sier Skullerud.

Hele sju Molde-spillere er med i troppen til privatlandskampen mot Emiratene på Viking stadion onsdag 27. august.

Eliteserien

SVUTMP
1Bodø/Glimt22145346202647
2Molde22135454262844
3Kristiansund2212372925439
4Rosenborg22115645291638
5Viking2211564240238
  • Champions League-kvalifisering
  • Conference League-kvalifisering
  • Nedrykkskvalifisering
  • Nedrykk

Les mer om

  1. Eliteserien
  2. Molde FK