Indisk klubb føler seg lurt. Riise vil ikke prate om bråket.

John Arne Riise avviser at Delhi Dynamos kan ødelegge for hans nye India-opphold med Chennaiyin.

I GANG I NY KLUBB: John Arne Riise vil si minst mulig om bråket med Delhi Dynamos etter overgangen til rivalen Chennaiyin.

Mandag skrev The Times of India at Riises tidligere klubb ønsket å stikke kjepper i hjulene for nordmannens overgang til rivalen Chennaiyin.

Les også

Indisk klubb føler seg lurt av John Arne Riise

Riise signerte en toårskontrakt med Delhi Dynamos sommeren 2015. Da han gjestet NRK-programmet Skavlan i januar, fortalte den tidligere Liverpool-spilleren at han hadde avbrutt kontrakten med den indiske klubben halvannet år før tiden.

Riise skulle altså etter den opprinnelige planen også spille for Delhi Dynamos i høst. Nå reagerer denne klubben på at Riise skal spille for en rival i den samme ligaen. En talsperson for klubben uttaler at Riise har brutt et løfte.

John Arne Riise og hans Delhi Dynamos spilte treningskamp mot Häcken i Sverige i september.

— Riise ble løst fra kontrakten med en forutsetning om at han ikke skulle komme tilbake til den indiske ligaen. Vi er overrasket over at han gjør dette, sa Delhi Dynamos' talsperson til avisen. RIISE FORTALTE OM EN TUNG TID I INDIA I FJOR: - Tårene triller mens jeg synes synd på meg selv.

Avisen mener også å vite at Delhi Dynamos planlegger å anke saken til ligaens administrasjon.

Klubben skal stille spørsmål ved på hvilket grunnlag Chennaiyin har signert Riise som en «marquee player».

Taus om bråket

Hvert lag i den indiske ligaen må ha minst én «marquee player», som i praksis betyr en kjent spiller med bakgrunn fra store ligaer.

Aftenposten har forsøkt å komme i kontakt med Riise for å få en kommentar til saken, men uten å lykkes.

I et intervju publisert hos Betsson onsdag uttaler han seg for første gang om saken. På spørsmål om han tror Dehli Dynamos reaksjon kan føre til at han ikke får spille i India igjen, og om han har gitt klubben et løfte om å spille for klubben også i høst, svarer 35-åringen kort.

— Det er ikke noe å prate om.

Mer snakkesalig er han om sin første dag sammen med Chennaiyin.

— Alle virker veldig hyggelige og jeg har blitt tatt godt imot. De fleste på laget har spilt sammen par år allerede, sier Riise.