Reagerer på Solbakken-uttalelser

Jonathan Parr ber agenten holde seg til fakta

Jonathan Parr hevder agent Jim Solbakken snakket usant da han hevdet at Roger Parr var sønnens agent.

Ipswich-spiller Jonathan Parr reagerer på Jim Solbakkens versjon av backens overgang fra Aalesund til Crystal Palace i 2011. Parr trodde han ville bli representert av Solbakken i forhandlingene, men ifølge englandsproffens far Roger Parr, ga Solbakken beskjed på flyet til England at han hadde glemt å sende inn representasjonspapirene til NFF og ikke kunne representere Parr i forhandlingene. Det fortalte pappa Parr til VG fredag.

Solbakken hevder, på sin side, at saken ble slik siden Roger Parr ønsket å representere sønnen i forhandlingene. Det stemmer ikke, ifølge den tidligere AaFK-spilleren.

— Det jeg reagerte mest på er at han legger det frem som om at pappa liksom skulle presse seg til å være min agent. Det stemmer ikke i det hele tatt. Jeg syns det er dårlig gjort. Pappa har vært en viktig støttespiller for meg gjennom hele karrieren, men jeg inngikk en agentavtale med Jim for at han skulle være min agent, sier Jonathan Parr til VG.

Lite logisk

Backen forteller at han skrev en toårskontrakt med Solbakken i 2010, og at både han og faren ble overrasket over Solbakkens beskjed på vei til forhandlingene i England.

I stedet representerte Solbakken den engelske klubben i forhandlingene.Parr mener Solbakkens versjon mangler logikk.

— Hvorfor skulle pappa hatt noe ønske om å være agent for meg når vi begge trodde jeg hadde skrevet en gjeldende avtale med Jim Solbakken?, spør Parr. Han syns det skurrer litt at agenten har kommet med forskjellige versjoner til han og VG.

Ingen agent

Ifølge venstrebacken, har han hatt lite å gjøre med Jim Solbakken etter overgangen til Crystal Palace. Når den tidligere AaFK-backen forhandlet med Ipswich i sommer, var det uten agenthjelp.

Jim Solbakken har vært i hardt vær den siste måneden etter fotballbladet Josimar beskyldte agenten for å sitte på flere sider av bordet under ulike spilleroverganger. Den saken det er knyttet mest skepsis til, er Mame Biram Dioufs overgang fra Molde til Manchester United.

Anders Lindegaards overgang fra AaFK til Manchester United har også blitt trukket fram. Der benekter AaFK-direktør Henrik Hoff kategorisk at noe galt har skjedd.

Solbakken selv benekter alle anklagene mot han og har varslet søksmål mot Josimar.