Fotball

Bayern-stjernene nøt suksessen på oktoberfest: - Vi kan ikke drikke for mye

Spillere og trenere i Bayern München slo ut håret på den tradisjonelle oktoberfesten i München.

En ganske så mektig skål mellom klubbpresident Karl-Heinz Rummenigge og manager Pep Guardiola på oktoberfest i München onsdag.
  • Steffen Stenersen
Douglas Costa har vist seg fra en god side for Bayern München denne sesongen. Akkurat hva han prøver på med denne kringla er vanskelig å si, men lagkamerat Thiago Alcantara ser ut til å like det.
Midtbanegeneral Xabi Alonso hadde tatt med seg Nagore Aramburo på oktoberfest i München.
Sjefen sjøl, Pep Guardiola, hadde tatt med seg kona Cristina på oktoberfest i München. Her prøver han tydeligvis å skjule henne fra kamera.
Robert Lewandowski har hatt en mildt sagt bra periode på banen i det siste. Han er sikkert også fornøyd med å kunne ta med seg kjæresten Anna Stachurska på oktoberfest.
Kingsley Coman, Douglas Costa, Mehdi Benatia og Franck Ribery hadde iført seg sin flotteste lederhosen og var klare for en fest onsdag.
En hattefin Arturo Vidal tar seg en god slurk på oktoberfest i München onsdag.

Se bildeserien i vinduet ovenfor

Det er ikke så aller verst å være en del av Bayern München for tiden.

Syv seire av syv mulige gjør at man oppskriftsmessig topper Bundesliga fire poeng foran Borussia Dortmund. Tirsdag ble det seier 5-0 over Dinamo Zagreb, noe som gjør at de tyske stjernene også ligger øverst i gruppe F.

Les også

Innbytter Lewandowski scoret fem (!) på ni minutter

— Har det gøy!

Dermed er det lov til å feire, og da kan ikke sjansen til å være med på en oktoberfest gå fra en. Dagen etter nedsablingen av laget fra Zagreb, stilte Bayern-manager Pep Guardiola, klubbpresident Karl-Heinz Rumenigge og resten av gjengen opp i det tyske antrekket Lederhosen, klare for en dag med øldrikking og kringlespising.

Robert Lewandowski har hatt en mildt sagt bra periode på banen i det siste. Han er sikkert også fornøyd med å kunne ta med seg kjæresten Anna Stachurska på oktoberfest.

— Vi har det gøy i dag, men vi kan naturligvis ikke drikke for mye, sa Robert Lewandowski til klubbens hjemmeside onsdag.

Les også

Lewandowski har scoret ti mål på tre kamper

— Fantastisk atmosfære

Spissen har hatt en vanvittig periode den siste tiden, og har ti mål på sine tre siste kamper. Dermed kunne han sammen med lagkameratene ta en liten feiring for den gode sesongstarten. Med på lasset var også konser, kjærester og barn, som hadde samlet seg på et sted litt øst i München.

Oktoberfesten har lange tradisjoner, og har vært arrangert i München hvert år fra 1810. — Å besøke oktoberfesten har blitt en tradisjon. Det er en spesiell anledning. Stemningen og atmosfæren er fantastisk, sier vingen Franck Ribéry.

Men framover blir det ikke mye tid til festing for Ribery og gjengen. Allerede søndag er det duket for storoppgjør på Allianz Arena når Borussia Dortmund er gjester.

Les også

  1. Jarstein og Skjelbred fortsetter oppturen

  2. Nyland åpner for klubbskifte

Les mer om

  1. Tysk fotball
  2. Josep Guardiola
  3. Bayern München