Kritisert Real Madrid-stjerne svarer med irritert Twitter-melding: – Slutt å kaste dritt

Oppførselen ved benken ble en snakkis.

Francisco «Isco» Alarcón ble vraket til El Clásico. Her spiller han i klubb-VM-finalen mot Grêmio 16. desember.
  • Nicholas Bergh

REAL MADRID-BARCELONA 0–3

14 poeng opp til Barcelona.

La Liga-tabellen vil ikke bli lystig lesning for Real Madrid-fansen på 24. desember.

Etter 0–3-tapet for Barcelona er det ramaskrik i Madrid-pressen. Ett av diskusjonstemaene er om det var riktig av trener Zinédine Zidane å vrake den offensive midtbanespilleren Francisco «Isco» Alarcón fra start.

Allerede under kampen kom radiokanalen Cadena SER med anklager mot Isco, som hovedpersonen selv beskriver som «drittkasting».

Les mer om El Clásico her:

Les også

Barcelona ydmyket Real Madrid–Messi slo rekord fra 70-tallet

Går knallhardt ut på Twitter

Stridens kjerne er noen minutter midtveis i annen omgang.

Etter 66 minutter gjorde Real Madrid sitt første bytte: Nacho Fernández erstattet Karim Benzema. Like etter sto Isco fortsatt og varmet opp. Så oppdaget han at Gareth Bale og Marco Asensio forberedte seg på å bli byttet inn – og at Madrid dermed var i ferd med å bruke opp byttekvoten.

Zinédine Zidane valgte å bytte inn Nacho Fernández, Gareth Bale og Marco Asensio i et forsøk på å redde poeng i lørdagens tungvekteroppgjør. Her står den hardt pressede treneren sammen med Bale.

Isco gikk deretter tilbake og satt seg på benken. Avisen AS påpeker at Zidane fortsatt kunne ha ombestemt seg. Det blir altså satt spørsmålstegn ved om det var riktig av Isco å avslutte oppvarmingen. AS bruker dessuten formuleringen «Isco nektet å varme opp» i sin overskrift.

Selv går Isco knallhardt ut mot nyhetssakene.

– Slutt å kast dritt. Mine to lagkamerater var allerede på vei inn, svarer Isco i en Twitter-melding, før han legger til en syrlig bemerkning:

– Jeg visste ikke at man kunne gjøre fire bytter ...

Isco har vært én av Real Madrids beste spiller gjennom kalenderåret 2017. Spansk sportspresse vil definitivt se nærmere på Zinedine Zidanes vraking av midtbanespilleren de kommende dagene.