TIL-fan: Isabella Martinsen

<p><strong>I dag:</strong> Tromsø-supporter Isabella Martinsen, TV 2s værdame.</p><p>«Jeg dro på cupfinalen mellom RBK og Brann med Tromsø-bukseseler».</p>

isabelle

Vi teller ned til årets seriestart i Eliteserien ved å presentere 16 norske kjendiser og deres favorittlag. (Rekkefølgen er tilfeldig, og har ingen sammenheng med hvordan vi vurderer lagenes styrkeforhold).

Vi åpner med TV 2s værdame, Isabella Martinsen, som for tiden bor i Bergen, men som er født i Tromsø og har TIL sitt hjerte nær.

1. Hvorfor holder du med Tromsø, og når startet det?

— Det er fordi jeg er fra Tromsø og derfor ligger TIL mitt hjerte nærmest. Det har nok mye med at jeg som liten jente var med bestefar på TIL-kamper. Han var en ivirg supporter.

2. Hva er din beste opplevelse med ditt favorittlag?

— Jeg har ikke fulgt så nøye med de siste årene, men de gangene jeg var med bestefar på stadion i gamledager var en god opplevelse. Jeg skulle gjerne hatt muligheten til å gjøre det igjen.

3. Hvilken plass kommer Tromsø på i Eliteserien i år?

— Vi satser på gjøre det litt bedre enn i fjor, så da går vi for sølv i år. Jeg håper i hvert fall det.

4. Hvem er Eliteseriens beste spiller?

— Freddy dos Santos. Jeg møtte ham en gang og han var veldig søt og hyggelig. Fotballspillere er ofte litt arrogante, men han var veldig jordnær, så jeg heier på han.

5. Når gråt du sist på en fotballkamp?

— Det tror jeg aldri at jeg har gjort. Jeg er ikke så personlig engasjert. Men da jeg var på cupfinalen i 1995 mellom Rosenborg og Brann så var det veldig nært at jeg begynte å gråte. Da var vi en stor gjeng som dro og da ble jeg veldig engasjert.

6. Hvilken trener i Eliteserien irriterer deg mest?

— Jeg går ikke rundt og irriterer meg over trenere. Jeg synes tidligere Tromsø-trener Ivar Morten Nordmark hadde veldig mange friske kommentarer, men det var jo bare morsomt.

7. Hva er din villeste fotballopplevelse?

— Det må nok bli den nevnte cupfinalen i 1995 mellom RBK og Brann. Vi var en stor gjeng fra Bergen som reiste med buss til Oslo. Jeg måtte være Brann-supporter den dagen, men jeg stile i bukseseler med Tromsø-logo.

8. Kunne du selv blitt en god fotballspiller?

— Nei. Jeg tror ikke det. Eller jeg er ganske sikker på det. Jeg prøvde meg litt som 10-åring, men jeg jobbet samtidig med å passe noen andre mindre barn. Da jeg tok med meg de barnene jeg passet på trening, så ba treneren meg velge mellom å spille fotball eller å passe barnene og da måtte fotballen nedprioriteres.

9. Hvilket lag vil du absolutt ikke at vinner serien i år?

— Rosenborg. De har vunnet så mange ganger tidligere at de ikke trenger å gjøre det igjen. Sånn at det blir litt rettferdig.

Eliteserien

SVUTMP
1Bodø/Glimt98102681825
2Brann9522189917
3Sarpsborg 088431106415
4Viking84221714314
5Tromsø842297214
  • Champions League-kvalifisering
  • Conference League-kvalifisering
  • Nedrykkskvalifisering
  • Nedrykk