England uten Rooney mot Spania

Roy Hodgson prøver nye spillere mot Spania og Frankrike.

TESTER UT: Englands landslagssjef Roy Hodgson.

England-kaptein Wayne Rooney spiller ikke fra start i landskampen mot Spania fredag. Leicester-spissen Jamie Vardy sliter dessuten med en skade og er tvilsom.

Det fortalte Englands manager Roy Hodgson torsdag ettermiddag. Han er klar for å utnytte de kommende kampene, mot Spania fredag og mot Frankrike tirsdag, til å forsøke noe nytt. Derfor spiller ikke utgangspunktet ikke Rooney mot Spania, men Hodgson ønsker ikke offentliggjøre sin startellever i fredagens kamp i Alicante.

Landskampen måtte flyttes fra Madrid på grunn av den spanske stopperen Gerad Piques forhold til hovedstadspublikummet. Pique spiller for Barcelona, og man fryktet bråk i forbindelse med landskampen på grunn av det.

Leicester-spissen Vardy har vært het i Premier League og scoret i ni kamper på rad. Med Vardy og Rooney ute, vil Hodgson få testet ut tospannet Harry Kane og Ross Barkley på topp.

— Jamie Vardy sliter etter at han fikk et spark i leggen i lørdagens seriekamp. Vi følger han nøye, men slik det ser ut nå så er det usannsynlig at han spiller fredag, sa Hodgson.

— Wayne er med meg her på pressekonferansen fordi han er lagets kaptein og frontfigur, men han vil ikke spille fra start mot Spania, sa landslagstreneren.

(©NTB)