Riise: – Det hadde vært «gull» å ta farvel med opprykk

Bjørn Helge Riise vil ikke bli husket som en AaFK-spiller som ga blaffen da det ble klart at han var ferdig i klubben. Nå vil han gjøre det han kan for å bidra til at årets sesong ender med opprykk.

TILBAKE: Bjørn Helge Riise har vært skadeplaget de siste månedene og har ikke spilt siden AaFK slo Mjøndalen 2-1 6. mai. De siste ukene har imidlertid 35-åringen trent godt, og nå tyder mye på at han kan være tilbake i AaFKs startellever mot Åsane søndag.

I forrige måned ble det klart at Riise allerede har fått beskjed om at han ikke vil få tilbud om en ny kontrakt av AaFK. Bjørn Helge Riise har likevel ingen planer om å hvile på laurbærene av den grunn.

– Det var litt medierush og styr da det ble klart, men jeg har vært gjennom mye verre enn det der. For meg er det ingen problem, jeg vil være lojal overfor meg selv og lagkameratene. Jeg vil heller ikke bli sett på som en som «loffer» det vekk og gir blanke f... Jeg skal være profesjonell og gi 100 prosent, sier Bjørn Helge Riise om sine siste måneder som AaFK-spiller.

Les hele saken med abonnement