Bohinen tvunget til å gjøre endringer mot Åsane

Sonni Nattestad er friskmeldt, men starter på benken, mens AaFK må klare seg uten Bjørn Helge Riise og Erikson Spinola «Nenass» Lima i dagens vanskelige bortekamp mot Åsane.

ENDRER PÅ LAGET: Lars Bohinen har tatt ut laget som skal møte Åsane.
  • Pål Are Lilleheim

Sonni Nattestad og Bjørn Helge Riise måtte begge gå av banen med skader i andre omgang i forrige serierunde mot Mjøndalen. Trener Lars Bohinen fryktet at skadene på begge skulle være langvarig.

Midtstopper Nattestad er imidlertid friskmeldt til dagens kamp, mens skadeomfanget for Riise fortsatt er uavklart. Han er derfor ikke med til dagens bortekamp. Bohinen velger likevel å være forsiktig med Nattestad, og han starter derfor på benken. Kaj Ramsteijn starter i hans sted.

Nenass er fortsatt skadet etter smellen han pådro seg i cupkampen mot Bergsøy. Han er i trening igjen, men Bohinen velger å gi midtbaneturboen litt mer tid til å leges.

Robert Sandnes, som også har vært skadet, er tilbake i troppen. Men også han starter på benken.

Les også

– Tilliten har gjort meg tryggere. Nå tør jeg å slippe meg mer løs enn jeg gjorde tidligere

Hjemmesterkt Åsane

Åsane på bortebane har vist seg å være ei lei nøtt for mange. Laget er fortsatt ubeseiret hjemme denne sesongen. De tre hjemmekampene har gitt to seire (Nest-Sotra og Florø), samt én uavgjort (HamKam).

Borte er formen litt mer variabel. De tre kampene som de har spilt har endt med to tap (Strømmen og Viking), og én uavgjort. Samlet gir det bydelslaget fra Bergen en 7. plass på tabellen.

På hjemmetabellen har Åsane bare ett lag foran seg; dagens motstander, AaFK. AaFK er som kjent ubeseiret i sesongen, men har bare spilt to bortekamper til nå.

Begge er endt med seier, men etter møtet med Mjøndalen var trener Bohinen tydelig på at kampen mot Åsane er en kamp han frykter − og som han vet blir vanskelig.

Laget

AaFKs startellever (3-5-2): Andreas Lie - Kaj Ramsteijn, Daniel Gretarsson, Oddbjørn Lie - Adam Arnarson, Aron Elis Thrandarson, Fredrik Carlsen, Sondre Fet, Jørgen Hatlehol - Torbjørn Agdestein, Holmbert Aron Fridjonsson.

Innbyttere: Omenås, Nattestad, Gueye, Sandnes, Mork Breivik og Solnørdal.