Stokkelien: - Vi har langt fra gitt opp

Mads Stokkelien (25) kom ikke nærmere enn et stolpeskudd i hjemmereturen.

NÆRE: Mads Stokkelien var nær å skyte Start inn i kampen mot Haugesund. Volleyen smalt i stolpen på stillingen 0-2.

Kristiansand (FVN.no): — Det ble bare nesten, litt som resten av kampen. Jeg skulle gjerne hatt den scoringen og det var tungt å se at den ikke gikk i mål, sukker Mads Stokkelien.

På stillingen 0-2 til Haugesund kom situasjonen som alle Start-fansen håpet på. Et perfekt innlegg endte på foten til Stokkelien som klinket til på volley. Men der ballen suste inn i 2009, gikk ballen i stolpen og ut denne søndagen.

Les også

Salvesen: - Dagen da alt gikk mot meg

Savnet Sør Arena

— Vi blir veldig hardt straffet, men sånn er det når vi ikke setter våre sjanser selv, sier Stokkelien om 1-3-tapet for Haugesund.

— Hvordan var det å komme tilbake på Sør Arena for deg?

— Det var helt fantastisk og noe jeg har savnet veldig lenge. Det var en veldig god følelse, svarer den 25 år gamle spissen som har kommet tilbake fra USA og New York Cosmos.

Les også

18-åring etter debuten: - Det var surrealistisk

Frykter ikke nedrykk

Til tross for at Start nå har syv strake tap – to av dem med Stokkelien – er han ikke redd for at sesongen skal ende med nedrykk.

— Jeg har veldig tro på dette, selv om det er hardt å takle slike tap. Gutta er forbanna inne i garderoben, men vi har langt fra gitt opp. Det er stor forskjell på det og det blir viktig at vi står på, mener Stokkelien og får støtte av Haugesund-trener Jostein Grindhaug.

— Spiller Start slik de gjorde første delen av andreomgang resten av sesongen rykker de ikke ned. De jobber hardt og skaper trøbbel, sier Grindhaug.

- Meget gode etter pause

Stokkelien mener laget kunne slått Haugesund med marginer.

— Etter en treg start synes jeg vi er best den siste halvdelen av førsteomgang. Etter pause er vi meget gode i 25 minutter, uttaler Hånes-gutten.

De siste tre hjemmekampene har Start fått en i fleisen med en gang. Det gjør ikke jobben for å få poeng noe enklere naturligvis.

— Det er tungt å måtte jage kampen fra starten, men det er litt tilfeldigheter. Vi gjør jobben vi skal før kampene, forteller Kristoffer Ajer (17).

Eliteserien

SVUTMP
1Molde23183254213357
2Lillestrøm23135540241644
3Rosenborg23127449311843
4Bodø/Glimt23126556302642
5Vålerenga23123842321039
  • Champions League-kvalifisering
  • Conference League-kvalifisering
  • Nedrykkskvalifisering
  • Nedrykk