- Kåre Ingebrigtsen er bare sur

Trenerne kranglet under kampen.

Rosenborgs trener Kåre Ingebrigtsen (t.v) og Sigfríður Clementsen på Lerkendal.

Rosenborg-Vikingur 0-0 (2-0 sammenlagt)

LERKENDAL: Rosenborg-treneren var ikke fornøyd med gjestenes spillestil.

Kåre Ingebrigtsen måtte forsøke å forklare hvorfor Rosenborg ikke klarte å score mot det færøyske laget på Lerkendal.

I slutten av andre omgang løp Vikingur-treneren, Sigfridur Clementsen, over på Rosenborgs side og oppsøkte Kåre Ingebrigtsen. De utvekslet tydelig noen ord i frustrasjon og RBK— treneren slo oppgitt ut med armene. Hva sa du til Vikingurs trener?

— Jeg spurte om de ikke var interessert i å spille fotball. Han svarte nei, forteller Ingebrigtsen til Adresseavisen etter kampen.

Les også

Rosenborgs neste Europa-motstander er klar

— Kåre er sur

Clementsen på sin side, mener Ingebrigtsen burde konsentrere seg mer om hvordan hans egne menn skal vinne fotballkamper.

— Kåre er bare sur. Han er ikke fornøyd i dag, og det var han ikke på Færøyene heller. De har ballen 60-65 prosent av tiden, men vi vet at hvis vi går lengre opp på banen, taper vi stort, sier han.

Gjestenes trener mener tapet i det første oppgjøret mot RBK var ufortjent, og ville gjøre det vanskeligere for trønderne i returoppgjøret.

— Kampen gikk akkurat som vi håpet. Vi vet at hvis vi er for offensive blir det fort 10-0. Derfor konsentrerte vi oss om det defensive og holdt dem unna de store sjansene.

Les også

Selnæs om interessen fra andre klubber: - Hopper ikke på hva som helst

Økonomiske forskjeller

0-0 er et bra resultat for laget fra Færøyene, og Clementsen bryr seg lite om hva RBK-treneren mener om måten de spiller fotball på.

— Vi prøver med det vi har. Vi er en liten klubb som ble stiftet i 2008 med et budsjett på 2,5 millioner. Du kan se på hva Rosenborg har, så ser du hvem som får mest igjen for det, sier Vikingur-treneren.

Rosenborg har et budsjett på 159 millioner kroner i 2015. Med for dårlig tempo og bevegelse kunne ikke Ingebrigtsen bare skylde på motstanderens defensive spillestil. Men han legger ikke skjul på hva han mener etter kampen.

— Det ble en forferdelig kjedelig kamp. Motstanderen gjør det vanskelig for oss når de ikke er interessert i å spille fotball.