TUIL-børsen: «Gir bort et unødvendig straffespark når TUIL så ut til å ha avansementet i lommen»

TUILs cupdrøm fikk en brå stopp i Finnmarkshallen der misbrukte sjanser og et unødvendig straffespark ble kostbart for Dalingan.

Mehdi Dioury ga bort et unødvendig straffespark i TUILs tap mot Alta i cupens 2. runde.
  • Lars Elvevold

Adrian Mikkelsen 5

Reddes av stolpen på frisparket til Braathen som var hardt, men som vill væt en liten keepertabbe om det hadde gått inn. Har imidlertid flere meget kvalifiserte redninger ellers i kampen og vatr også trygg i feltarbeidet.

Kristoffer Hay 5

Fikk sjansen i midtforsvaret og kom stort sett greit fra oppgaven. Solid i duellspillet. Blir ørlite grann for sen når Alta veggspiller seg gjennom til det matchavgjørende 2–1-målet.

Les også

Floviks Alta senket TUIL etter cupdrama

Mehdi Dioury 3

Ingen stor kamp av unggutten som startet kampen i en litt uvant høyrebackposisjon. Har stort sett god kontroll defensivt, men de relativt få gangene Dioury ble med offensivt ble enten innleggene for svake eller dribleforsøkene for enkle å lese. Gir bort et unødvendig straffespark når TUIL så ut til å ha avansementet i lommen. Flyttet opp på midtbanen før ekstraomgangene der han han gir bort ballen enkelt ved flere anledninger.

Anders Jenssen 6

Meget solid førsteomgang. Leser spillet godt, tar ut sikring når det trengs og har gode oppspill. Stort sett kontroll i annenomgangen også, men blir litt nonsjalant eter en drøy time og straffes nesten for det.

Simon Laugsand 5

En kamp på det jevne. God kontroll defensivt, men det er fra Laugsands side innlegget kommer fra før straffesituasjonen. Ut etter 82 minutter.

Lars Gunnar Johnsen 6

Nær sagt som vanlig en solid kamp av dagens TUIL-kaptein. Deekker store rom og er trygg og rolig med ballen. Vinner ballen høyt og serverer Mienna alene med keeper i andre omgang. Noen unødvendige balltap i andre omgang, men alt i alt en godt gjennomført kamp av Johnsen. Byttet ut før ekstraomgangene.

Les også

Landu sendte TIL videre i cupen i 118. spilleminutt

Elias Skogvoll 5

Lite involvert den førte halvtimen, men sto bak TUILs eneste farlighet før pause. Strålende forarbeid til Miennas 1–0-scoring. Tok med seg ballen 40 meter og pasningen var perfekt. Utfordret når anledningen bydde seg og lyktes tidvis med det.

Mathias Dahl Abelsen 6

Den tidligere Alta-spilleren var TUILs bestemann i førsteomgangen uten at det sier all verden. Som vanlig mye involvert og forsøkte å drive TUIL fremover i banen.

Lars Henrik Andreassen 5

Virker ikke helt å ha funnet toppformen i årets sesong og bærer kanskje litt preg en oppkjøring preget av skader. Har som vanlig noen lekre detaljer og har en ro i spillet få andre matcher. Vi har likevel sett Andreassen langt skarpere enn dette.

Håvard Lysvoll 6

Inge stor førsteomgang, men ble mer og mer aktiv utover kampen og gjør tidvis Alta-spillerne svimle med blant annet noen frekke tunneler. Finner virkelig tonen med tvillingbror Vegard, men burde scoret på sin store mulighet i første ekstraomgang.

Tor Martin Mienna 5

Lite involvert i førsteomgangen, men når sant skal sies så fikk ikke TUILs spill mye å jobbe med. Misser alene med Alta-keeperen ti minutter ut i andre omgang, men får sin revansje når han setter inn 1–0 etter et flott løp og avslutning.

Vegard Lysvoll 6

Meget aktiv etter sitt innhopp og Alta-forsvaret slet med å håndtere Lysvoll og tvillingbror Håvard. Har to store muligheter som burde gitt minst en scoring. De misbrukte sjansene skulle vise seg å bli kostbare for TUIL.

Jo Nymo Matland 6

Inn for Laugsand etter 82 minutter. Bidrar til at TUILs venstreside blir mer involvert offensivt og er nær scoring i andre ekstraomgang etter et godt skuddforsøk.

Sebastian Ottesen 5

Unggutten kom inn på høyrebacken og viste seg frem på en god måte. Dessverre kommer Alta seg for enkelt gjennom bak Ottesen før 2–1-scoringa.