Klopp med positive van Dijk-nyheter: – Veldig lovende

Liverpool har måttet klare seg uten Virgil van Dijk (29) i tre måneder. Nå kommer manager Jürgen Klopp med en oppdatering.

POSITIVE: Jürgen Klopps oppdatering gir grunn til optimisme for de som håper å se Virgil van Dijk tilbake på banen så snart som mulig.

– Han ser veldig bra ut. Jeg snakket med ham i morges, jeg hadde ham på telefonen og han er i veldig godt humør. Så det er veldig lovende, men jeg vet ikke når han er tilbake, sier Klopp før torsdagens kamp mot Burnley.

I utgangspunktet ble det meldt av Liverpool nederlandske stopperkjempe ville være ute i 8–9 måneder, men Klopps meldinger kan gi grunn til optimisme for Liverpool-fansen.

– Det er selvsagt flere trinn igjen, det er helt klart. Jeg hadde denne skaden selv. Men med tanke på tiden vi er inne i, hvor lenge han har vært ute og hvor lang tid rehabiliteringen tar, ser han veldig, veldig bra ut. Det er alt, sier Klopp.

Van Dijk pådro seg en alvorlig korsbåndskade etter å ha blitt taklet stygt av Jordan Pickford i derbyet mot Everton.

SMELL: Virgil van Dijk har vært ute siden denne uforsiktige inngripenen til Everton-keeper Jordan Pickford.

Siden har også Joe Gomez pådratt seg en alvorlig kneskade. Med skadeproblemene til Joel Matip, som for øvrig er friskmeldt til kampen mot Burnley, måtte Liverpool bruke midtbanespillerne Jordan Henderson og Fabinho som stopperpar mot Manchester United sist.

– Jeg vet ikke hva som er mulig og hva som ikke er mulig. Jeg er nok ikke den riktige personen til å bedømme det hundre prosent korrekt, sier Klopp om rehabiliteringen til van Dijk.

Liverpool er for øyeblikket seks poeng bak Manchester United, men har én kamp til gode før torsdagens hjemmekamp mot Burnley.

De øvrige konkurrentene i toppen vant sine kamper tirsdag og onsdag. Etter at Leicester beseiret Chelsea 2–0 tirsdag, fulgte Manchester City og Manchester United opp med å slå Aston Villa og Fulham.

Premier League

SVUTMP
1Manchester City66001631318
2Liverpool65101551016
3Brighton65011881015
4Tottenham Hotspur6420157814
5Arsenal6420116514
  • Champions League
  • Europaliga
  • Nedrykk