Fotball

Kasper Skaanes satt i karantene - ikke med til seriestarten

Brann-spiller Kasper Skaanes (26) har en nærkontakt i samme husstand som har fått påvist covid-19.

KARANTENE: Kasper Skaanes er satt i karantene, og blir ikke med resten av Brann-troppen til Stavanger. Her i treningskampen mot Glimt. Foto: NTB

  • Morten Asbjørnsen, VG
Aftenposten samarbeider med VG-sporten. Derfor får du som Aftenposten-leser også artikler og tjenester som er laget av VG.

Midtbanespiller Kasper Skaanes er satt i smittekarantene og er ikke med resten av Brann-laget til Stavanger. Kampen starter klokken 18.00.

– Kasper fikk beskjed søndag morgen at en i samme husstand som han bor i, har fått påvist Covid-19. Han ble sendt hjem igjen i smittekarantene, og ble ikke med laget til Stavanger. Vi har vært i kontakt med NFF, og har fått beskjed om at kveldens kamp mot Viking spilles som planlagt. Kasper har ingen symptomer, men han må likevel i karantene. Han skal testes igjen i begynnelsen av neste uke, sier Brann-lege Magnus Myntevik til klubbens hjemmeside

Ved ankomst i Stavanger ble alle Brann-spillerne som er i samme «garderobekohort» som Skaanes hurtigtestet på nytt, og alle var negative. I treningshverdagen er Branns A-lag delt i tre garderobegrupper, for å sikre best mulig avstand mellom spillerne når de ikke er på treningsfeltet.

Lørdag ble det også kjent at kampen mellom Odd og Sandefjord er utsatt på grunn av en Odd-spiller testet positivt for viruset.

– Det er veldig kjedelig at vi skulle oppleve det her, men nå har det skjedd. Vi får bare innrette oss de reglene som er, og da er troppen og støtteapparatet satt i karantene, sa sportssjef i Odd, Tore Andersen, til VG lørdag.

Slik spilles seriestarten i Eliteserien:

18.00 Viking - Brann
18.00 Bodø/Glimt - Tromsø
18.00 Molde - Kristiansund
20.00 Vålerenga - Rosenborg.

PS: Følg Fotball Direkte som tar for seg alle kveldens kamper på Eurosport og Discovery+. Sendestart er klokken 16.00.

Les også

  1. Nervøs Tripic i karantene når sesongen sparkes i gang: – Det blir fælt

  2. Vålerengas «gullrekke»: – Opptatt av stil

Eliteserien

SVUTMP
1Bodø/Glimt7511134916
2Kristiansund750275215
3Molde7421179814
4Rosenborg84222013714
5Viking74031414012
  • Champions League-kvalifisering
  • Europaliga-kvalifisering
  • Nedrykkskvalifisering
  • Nedrykk

Les mer om

  1. Eliteserien
  2. Kasper Skaanes
  3. SK Brann