Her kan EM-drømmen ryke for Naalsund

ULLEVAAL STADION (VG) EM kan i verste fall være over før det er i gang for Lisa Naalsund (27).

MÅTTE GI SEG: Lege Said Tutunchian hjelper Lisa Naalsund etter at hun fikk trøbbel på tampen av landskampen mot New Zealand.  Vilde Bøe Risa og Amalie Eikeland (t.v.) er borte for å oppmuntre Brann-spilleren.

Brann-spilleren kom inn til sin syvende landskamp i 83. minutt da Norge slo New Zealand i den nest siste testen før EM i England.

10 minutter senere - på overtid - måtte hun mer eller mindre bæres ut av Ullevaal-gresset med en skade - og med store smerter i leggen.

Lørdag kveld kunne ikke landslagslege Said Tutunchian si om skaden kan sette en stopper Naalsunds EM-deltakelse eller ikke.

– Slik vi vurderer det etter å ha undersøkt henne så har hun pådratt seg en strekk i leggmuskulaturen. Vi må gjøre videre undersøkelser for å kunne avgjøre hvor alvorlig det er.

– Det høres litt skummelt ut med tanke på et EM som er halvannen uke unna?

– Det kan være alvorlig nok. Vi må ta MR-undersøkelse så raskt som mulig for å avklare hvor alvorlig det er. Vi kan ikke si så mye mer før vi har gjort denne undersøkelsen. MR-undersøkelsen tar vi i morgen, sier landslagslegen lørdag kveld.

Rett før lørdagens kamp måtte landslagssjef Martin Sjögren fjerne Anja Sønstevold fra lagoppstillingen. Hun fikk kjenning med en skade.

– Det var ingen vits i å ta noen sjanse med Anja. Det nappet litt i framsiden av låret, men det skal ikke være alvorlig, sier svensken.

Også Arsenal-proffen Frida Maanum måtte gi seg på tampen etter å ha fått trøbbel.

– Hun fikk problemer, men beskjeden fra Frida var at hun gjorde det for å være på den sikre siden.

Martin Sjögren var fornøyd med at Norge skapte veldig mye i seieren mot New Zealand, men var misfornøyd med uttellingen.

– Det er betryggende at vi får så mange målsjanser, men etter hvert så slipper vi New Zealand inn i kampen. Vi må opp noen hakk før EM, og det er jo også planen. Det ser egentlig lovende ut selv om vi har noen «minusperioder», sier Sjögren.

Onsdag venter generalprøven: Danmark-Norge i Viborg.