Fotball

Brutalt tap for Solskjær

Cardiff tapte i sluttminuttene mot Wolves.

Ole Gunnar Solskjær og Cardiff tapte i sluttminuttene mot Wolverhampton lørdag. Foto: NTB scanpix

  • Fredrik Saltbones
    Fredrik Saltbones

Wolverhampton — Cardiff 1-0

Ole Gunnar Solskjærs Cardiff så ut til å få med seg ett poeng fra Molineux, men helt på tampen satte Cardiff-kaptein Mark Hudson ballen i eget mål.

Spissen Kenwyne Jones hadde en kjempesjanse til å avgjøre noen minutter før slutt, men klarte ikke å finne nettet. I stedet tok Wolverhampton med seg alle poengene.

– Vi kunne ledet 1-0 etter Kenwynes sjanse og skulle hatt straffe. Det er vanskelig å akseptere at du taper på den måten. Vi fortjente ikke å slippe inn mål slik vi forsvarte oss. I annen omgang var vi glimrende defensivt, sa Solskjær ifølgeEurosportetter kampen.

Med seier kunne Cardiff snike seg inn helt i Championschip, men 0-1-tap sørger for at waliserne nå ligger nede på en 8. plass - etter fire spilte kamper (to seirer, én uavgjort og ett tap).

Tenker ikke på Mackay-saken

Det er riktignok ikke mer enn tre poeng opp til Nottingham Forest som nå topper den nest øverste divisjonen i England.

Solskjær startet kampen uten noen nordmenn på banen. Magnus Wolff Eikrem ble sittende på benken i samtlige 90 minutter, mens Mats Møller Dæhli - av ukjente årsaker - ikke engang var med i troppen.

Klubbeier Vincent Tan har gjort det klart og tydelig at han forventer et opprykk til Premier League etter at Solskjær & Co rykket ned i fjor.

De siste dagene har Cardiff vært mye i nyhetene etter at tekstmeldinger fra deres tidligere manager, Malky Mackay, ble lekket til mediene.

Solskjær sier meldingene, som blant annet hadde rasistisk innhold, ikke har vært en distraksjon for laget.

– Nei, ikke i det hele tatt. Det har ikke vært noe problem. Jeg har kun ansvar for det sportslige. Jeg har bare fokusert på kampen, sier han.

Les mer om

  1. Engelsk fotball
  2. Championship
  3. Wolverhampton Wanderers FC
  4. Cardiff City