Brutalt tap for Solskjær

Cardiff tapte i sluttminuttene mot Wolves.

Ole Gunnar Solskjær og Cardiff tapte i sluttminuttene mot Wolverhampton lørdag.
  • Fredrik Saltbones

Wolverhampton — Cardiff 1-0

Ole Gunnar Solskjærs Cardiff så ut til å få med seg ett poeng fra Molineux, men helt på tampen satte Cardiff-kaptein Mark Hudson ballen i eget mål.

Spissen Kenwyne Jones hadde en kjempesjanse til å avgjøre noen minutter før slutt, men klarte ikke å finne nettet. I stedet tok Wolverhampton med seg alle poengene.

– Vi kunne ledet 1-0 etter Kenwynes sjanse og skulle hatt straffe. Det er vanskelig å akseptere at du taper på den måten. Vi fortjente ikke å slippe inn mål slik vi forsvarte oss. I annen omgang var vi glimrende defensivt, sa Solskjær ifølgeEurosportetter kampen.

Med seier kunne Cardiff snike seg inn helt i Championschip, men 0-1-tap sørger for at waliserne nå ligger nede på en 8. plass - etter fire spilte kamper (to seirer, én uavgjort og ett tap).

Tenker ikke på Mackay-saken

Det er riktignok ikke mer enn tre poeng opp til Nottingham Forest som nå topper den nest øverste divisjonen i England.

Solskjær startet kampen uten noen nordmenn på banen. Magnus Wolff Eikrem ble sittende på benken i samtlige 90 minutter, mens Mats Møller Dæhli - av ukjente årsaker - ikke engang var med i troppen.

Klubbeier Vincent Tan har gjort det klart og tydelig at han forventer et opprykk til Premier League etter at Solskjær & Co rykket ned i fjor.

De siste dagene har Cardiff vært mye i nyhetene etter at tekstmeldinger fra deres tidligere manager, Malky Mackay, ble lekket til mediene.

Solskjær sier meldingene, som blant annet hadde rasistisk innhold, ikke har vært en distraksjon for laget.

– Nei, ikke i det hele tatt. Det har ikke vært noe problem. Jeg har kun ansvar for det sportslige. Jeg har bare fokusert på kampen, sier han.