Fotball

King målløs av banen da Bournemouth tapte

Den norske spissen energisk og god i bunnkampen.

MÅLLØS: Joshua King og Bournemouth tapte igjen. Her er nordmannen i kamp med Newcastles Chancel Mbemba.

Newcastle slo Joshua King og hans Bournemouth 1-0 på Vitality Stadium lørdag. Dermed ble King og co. passert av Newcastle i bunnstriden i Premier League.

Ayozé Perez sendte gjestene Newcastle i føringen etter 27 minutters spill. Georginio Wijnaldum ga ballen til Perez, og fra rundt 16 meter gjorde angrepsspilleren ingen feil. Bournemouth-keeper Adam Federici fikk en hånd på ballen, men maktet ikke å stoppe den fra å finne veien inn i nettmaskene.

Før og etter scoringen var Bournemouth det førende laget i 1. omgang. Vertene klarte likevel ikke å glede hjemmefansen med scoring. Flere store muligheter ble skuslet vekk.

Etter hvilen fortsatte Bournemouth presset. Matt Ritchie fikk en kjempesjanse minuttet etter pause, men Newcastle-keeper Rob Elliot vartet opp med en flott redning. Elliot var en av hovedårsakene til at gjestene kapret alle poengene.

Les også

Norges motstander var verdens beste landslag i seks år. Så slo sovjetiske tanks ned revolusjonen.

Norske Joshua King fikk spille 73 minutter av oppgjøret før han ble byttet ut. Nordmannen var energisk og kom til flere muligheter, men nettsusen manglet for ham og lagkameratene. Det ble med Newcastles ene scoring i oppgjøret.

Bournemouth-trener Eddie Howe og hans team kommer til å ergre seg over nederlaget og sjansesløseriet. Hjemmelaget vant statistikken «skudd på mål» 20-2, men nettkjenninger ble det ikke.

Resultatet gjør at Newcastle klatret forbi Bournemouth på tabellen. Newcastle har tatt ti poeng på de første 12 serierundene, mens Bournemouth ligger to poeng bak lørdagens gjester.

(©NTB)

Les også

 1. Kommentator sovnet under storkamp - fikk sparken

 2. FA avslører: Disse ordene fikk Mourinho suspendert

 3. City-sjefen om Raheem Sterling:- Han må bli en bedre avslutter

Premier League

SVUTMP
1Chelsea139313152630
2Manchester City139222772029
3Liverpool1384139112828
4West Ham United137242416823
5Arsenal137241517-223
 • Champions League
 • Europaliga
 • Nedrykk

Les mer om

 1. Engelsk fotball
 2. Premier League
 3. AFC Bournemouth
 4. Newcastle United FC
 5. Joshua King