Folkets lag: Ødegaard drillet som spiss. Gir du ham tillit på topp?

Sett opp ditt Norge-lag mot Kroatia her!

4-4-2 eller 4-5-1? Martin Ødegaard fra start eller som joker fra benken? Er Mats Møller Dæhli frisk nok til å starte? Og hva med «Moa»?

VELG MEG! Martin Ødegaard (16) er frisk og klar. Velger du ham i din startellever mot Kroatia?

Spørsmålene er mange og valgmulighetene likeså før Norges kamp mot Kroatia. Hvem bør få sjansen fra start og hvilken formasjon passer best?Blant annet er Martin Ødegaard drillet som spiss på trening etter at Håvard Nielsen måtte hinke av tirsdagens trening på Marbella. Nielsen er friskmeldt, men Ødegaard har imponert stort.

Vil du la Real Madrid-spilleren spille på topp fra start?

  • Stem frem folkets lag øverst i saken!

En som allerede har valgt ut elleve spillere, er Adresseavisens kommentator Kjetil Korksæter. Han ønsker å se disse elleve fra start på lørdag:

Ørjan Nyland — Omar Elabdellaoui, Vegard Forren, Even Hovland, Marin Linnes - Per Ciljan Skjelbred, Alexander Tettey, Stefan Johansen, Mats Møller Dæhli - Håvard Nilsen og Tarik Elyounoussi.

VANSKELIGE VALG: Det er flere spørsmålstegn rundt hvilke elleve spillere Norges landslagssjef Per-Mathias Høgmo stiller med fra start mot Kroatia.

— På et generelt grunnlag synes jeg Høgmo bør prioritere utenlandsproffer som er i sesong og spiller noenlunde regelmessig, nettopp fordi det er forskjell på å være i og utenfor sesong. Troppen bærer preg av at han tenker slik, sier Kroksæter. Åtte av hans elleve spillere spiller til daglig i utlandet.En utenlandsproff Kroksæter ikke har funnet plass til i sitt lag er Håvard Nordtveit. Tysklands-proffen har ofte vært en del av Per Mathias Høgmos startellever, men hos Kroksæter får han ikke plass.

— Jeg er skeptisk til Høgmos bruk av Håvard Nortveit som midtstopper, men

akkurat nå har han ikke mange alternativer, utdyper Kroksæter.

Hvem mener du bør starte? Sett opp din ellever i vinduet over artikkelen!