Fotball

Tuva Hansen: – Hjelper ikke å dominere kampen

Klepp-kaptein Tuva Hansen måtte bare innse at Sandviken trakk det lengste strået i en kamp som Klepp på mange måter styrte fra start til slutt.

  • Svein Hagen
Susanne Vistnes og de andre Klepp-spillerne måtte innse at det ble tap mot Sandviken i dagens kamp.

SANDVIKEN – KLEPP 1–0:

Klepp har gått fra seier til seier de siste kampene, det samme hadde motstander Sandviken gjort. Og helt fra start var det tydelig to lag som kjente hverandre på tennene.

Klepp var laget som først klarte å spille seg til en målsjanse, men Tameka Butt sitt skudd ble klarert til hjørnespark.

– Vi visste at Sandviken ville ligge veldig kompakt bak over på banen, samtidig som vi måtte være tålmodige og komme oss rundt på kantene om vi skulle klare å løse opp deres forsvar, forklarer Klepp-kaptein Tuva Hansen.

Fant ikke gode nok løsninger

Selv om det var gjestene som hadde det meste av spillet, samtidig som hjemmelaget lå kompakte bakover på banen, så slet Klepp med å gjøre kloke valg på den siste tredjedelen av banen.

– Vi gikk oss altfor ofte fast med for dårlige løsninger. Dette gjorde vilkårene enkle for et ultradefensivt hjemmelag, understreker hun.

Klepp kunne fort tatt ledelsen da Elisabeth Terland fikk solid treff på ballen etter snaue timen spilt. Dessverre for både henne og laget, så endte ballen i stangen.

– Litt typisk oss i denne kampen, vi hadde ikke full klaff i noen av endene av banen, sier Tuva Hansen.

Hege Hansen fikk en gedigen mulighet til å score for Klepp helt på tampen av kampen, men ballen havnet i fanget til keeper.

Les også

  1. Klepp-spillerne tok ny seier og strutter av selvtillit: – Vi er i flytsonen

  2. Hege Hansen matchvinner for Klepp

To store sjanser på slutten

Vel et kvarter før slutt fikk hjemmelaget sin scoring i kampen, de kom seg rundt på kanten og fikk slått hardt inn foran må. Der var en av Klepp-spillerne uheldig og fikk beinet ballen i eget mål.

– Sandviken skapte ikke all verden i kampen, men de klarte å score mål, det var den store forskjellen på lagene i dagens oppgjør, mener hun.

Faktisk kunne Klepp både utlignet og vunnet etter sine to kjempesjanser på overtid. Først ved Hege Hansen, deretter ved Gry Tofte Ims. Men ballen ville bare ikke inn denne gangen.

– Helt klart surt å tape, men vi skal slå hardt tilbake igjen neste helg, da kommer Røa på besøk og skal få merke en gjeng med revansjesugne spillere, understreker en skuffet Tuva Hansen.

Les mer om

  1. Klepp IL