Fotball

Askar følte seg bedre enn på lenge

Kunne endelig juble for scoring igjen.

  • Magnus Wikan

VARDEN AMFI (bt.no): Det har vært en vårsesong litt under pari for Amin Askar. Sammen med Martin Pusic var han med sine ni mål Branns toppscorer i eliteserien i fjor, men denne sesongen har målene latt vente på seg.

Derfor smakte det nok ekstra godt for den hardtskytende kantspilleren å endelig score det forløsende målet mot FK Fyllingsdalen.

— Det er selvfølgelig en god følelse. Jeg var også involvert i alle målene. Det er lenge siden jeg har spilt en så god kamp, så jeg er veldig godt fornøyd med dagen, sier Askar.

FORNØYD: Akkurat i denne situasjonen ser Amin Askar bare sånn måtelig fornøyd ut, men han var godt fornøyd med scoring og prestasjon etter kampen.

Typisk Brann Det var hans scoring tidlig i andre omgang som markerte starten på Branns opphenting av 2. divisjonslaget. Askar sier at han allerede da skjønte at Brann kom til å gå seirende ut av kampen.

LES OGSÅ:

Les også

  1. Seier, men ikke noe vendepunkt

  2. Orlov vitset om sitt eget mål

  3. Endelig scoret Huseklepp

— Det var fortsatt lenge igjen av kampen da jeg scoret, så jeg følte da at vi hadde veldig god kontroll, sier Askar, som ikke var like tilfreds med førsteomgangen.

— Første omgang var litt typisk for hvordan Brann har vært i 2014. Vi var rett og slett litt for veike i begge sekstenmeterne, sier han.

Sævarsson fornøyd

Det mener også Birkir Sævarsson, som følte at Brann igjen fikk dårlig uttelling på sjansene sine.

— Vi spilte oss til mange sjanser, men vi klarte ikke å sette dem. Det er viktig i en kamp som denne, hvor Fyllingsdalen er flinke til å forsvare seg, sier Sævarsson.

Han var likevel godt fornøyd med Branns prestasjon.

— Jeg følte at vi hadde god kontroll, egentlig. Fyllingsdalen scoret på sin første sjanse, men da vi scoret tidlig i andre omgang var det kjørt, sier islendingen.

Les mer om

  1. Fotball-NM
  2. FK Fyllingsdalen
  3. SK Brann