Fotball

Sleivtreff ble til drømmescoring da Odd gikk videre i Europa

Bentley (26) og Olivier Occèan (33) scoret hvert sitt mål mot Elfsborg.

Oliver Occean strekker her armene ut for å feire med Jone Samuelsen. Canadieren scoret Odds første mål, men den virkelige perlen sto Bentley (t.h) for.
  • .

Bentley ga Odd 2-0-seier mot Elfsborg på hjemmebane med en flott scoring etter 71 minutter. Telemarkingene gikk videre til 4. kvalifiseringsrunde til europaligaen etter 3-2 sammenlagt.

Oliver Occean gjorde en fantastisk jobb da han ga Odd ledelsen etter 27 minutter. Canadieren tok ballen ned på brystet, vendte opp og overlistet Elfsborg-keeper Kevin Stuhr-Ellegaard.

Målet kom etter at Odd hadde etablert et press på det svenske laget. Skien-laget måtte ha scoring etter å ha tapt 1-2 i Sverige i den første kampen.

Sleivtreff endte opp som drømmescoring

Etter scoringen var rollene byttet om. Elfsborg måtte jage scoring, men i resten av første omgangen var de aldri i nærheten å tre Sondre Rossbach.

I annen omgang fortsatte Odd å kontrollere kampen, mens Elfsborg sendte flere og flere menn i angrep. Det åpnet for kontringer motsatt vei. Bentley fikk ballen på venstresiden etter 71 minutter. Vingen skulle trolig legge inn, men på lekkert vis snek ballen seg i mål på første stolpe.

Elfsborg hadde ikke den nødvendige presisjonen til å få en scoring som vil sikret ekstraomganger. Odd er et steg nærmere gruppespillet i europaligaen. (©NTB)

Les også

  1. Sjekk den jubelen: Rosenborg lekte seg videre i Europaligaen

  2. Selnæs meldes klar til kamp

  3. - Skullerud har etter alt å dømme fått et dårligere forhold til flere spillere

  4. Viking går glipp av 200.000 euro etter Malmö-triumfen

  5. Premier League-tipset: Derfor forsvarer Chelsea ligatittelen

Les mer om

  1. Europa League
  2. Odds BK
  3. IF Elfsborg