Fotball

Joda, det handler om Zlatan

<p><strong>INNSBRUCK:</strong> Etter perlescoringen mot Hellas er svenske og spanske journalister stort sett opptatt av det samme før kampen lørdag.</p><p><strong>SE VIDEO: <a href="/webtv/?id=90465&amp;autoplay=1&amp;category=Nyheter&amp;page=0">— Kneet holder</a></strong></p>

Spain's Joan Capdevilla, Carles Puyol and Carlos Marchena during the friendly match. (ALTERPHOTOS/Acero). Foto: Acero

 • Ole K. Sagbakken I Østerrike

Under svenskenes pressekonferanse fredag kveld handlet det om Zlatans kne hans holder. Da Cesc Fabregas, Marcos Senna og Carlos Marchena endret podiet to timer senere, handlet det også om 26-åringen. Men nå om hvordan han skal stoppes.

DET DU TRENGER OM EM:

**Les alt om EM i vår EM-seksjon

Prøv dagens EM-quiz

Konkurrer på resultatbørsen

Hele EM-historien finner du HER!

EMs toppscorerliste**

Alt om EM-troppene HER!

– Samhandlingen må stoppes

– Han er en veldig god spiller, og kommer sikkert til å gjøre sitt aller beste mot oss. Så blir det opp til oss å stoppe han, sa han, som fortsetter med Carles Pyoul i Spanias midtforsvar lørdag kveld.

Marchena har spilt mot Zlatan en rekke ganger både for klubblaget Valencia og på landslaget. Han tenker imidlertid mer på Henke Larsson og Zlatan som duo, enn på sistnevnte spesielt:

– Vi kjenner dem jo godt hver for seg. Men når de spiller sammen blir det viktig å stoppe samhandlingen deres. De forstår hverandre godt, sa han. Og så på bakromstrusselen som det viktigste spanjolene må demme opp for i morgen.

Imponerte sist

Samtidig blir det for enkelt bare å snakke om svenskenes angrepsspill lørdag kveld. Spanjolene kommer selv fra en meget overbevisende 4-1-seier over Russland, hvor David Villa banket inn tre.

Og med unntak av at Luis Aragones, som kan finne på å legge om til bare en spiss i morgen – og vrake Fernando Torres – ser det ut til at de samme spillerne får sjansen på nytt.

Blant annet på midtbaneelegant Cesc Fabregas' bekostning.

– Alle vil starte kamper. Men samtidig er det ikke så merkelig at treneren ønsker å fortsette med de samme, ettersom spilte så solid sist. Jeg får bare være tålmodig, og forsøke å sette mitt preg på kampen dersom jeg kommer innpå, sa Fabregas under pressekonferansen.

 1. Les også

  - Gjør som sist, Fredrik

 2. Les også

  &ndash; Vil ikke hvile spillere

Les mer om

 1. Fotball-EM

Relevante artikler

 1. FOTBALL

  &ndash; Det er ikke noe nytt med Spania

 2. FOTBALL

  Het, hetere, Zlatan!

 3. FOTBALL

  Zlatans dobbel ikke nok

 4. FOTBALL

  &ndash; Rørt av barnebarna &ndash; ikke kampen

 5. FOTBALL

  Så venter EM-finalen

 6. FOTBALL

  Hodebry for Wenger