Fotball

Her er RBKs mesterligalag

<p>Moldskred og Svensson tilbake.</p>

  • Christian Skare Stendal
  • Se Jan Jönsson svare på spørsmål i videoen øverst i saken.

I returoppgjøret mot Breidablik forrige onsdag ga RBK-trener Jan Jönsson muligheten til Trond Olsen og Mushaga Bakenga til å spille seg inn i startelleveren.

Men med en svak kamp på Island går Jönsson tilbake til laget som slo Breidablik 5-0 på Lerkendal for to uker siden.

Det betyr at Morten Moldskred og Jonas Svensson er tilbake fra start når Viktoria Plzen står på motsatt banehalvdel i morgen kveld.

— Vi vil være offensive og ta tak i matchen. Men vi vet vi møter betydelig bedre motstand enn Breidablik, sa Jönsson på dagens pressekonferanse på Lerkendal.

Rosenborg har tapt de to seneste kampene borte mot Stabæk (1-2) og Breidablik (0-2) etter en lang periode med sterke resultater. Likevel tror ikke Jönsson de to tapene har gitt RBK-spillerne en følelse av usikkerhet.

— Nei, vi datt litt ned mot Stabæk – spesielt i den første omgangen. Men når det gjelder returmøtet på Island vil jeg ikke legge for mye i det, og heller konstatere at vi gikk videre. Jeg tror ikke tapet der forstyrrer oss noe særlig, sa Jönsson i dag.

Dermed blir RBK-oppstillingen mot Viktoria Plzen som dette (4-3-3):

Daniel Örlund – Mikael Lustig, Jim Larsen, Simen Wangberg, Mikael Dorsin – Per Ciljan Skjelbred, Markus Henriksen, Fredrik Winsnes – Jonas Svensson, Rade Prica, Morten Moldskred.

Se noen av svarene Jönsson ga på dagens pressekonferanse på Lerkendal i videovinduet i toppen av artikkelen.

Følg RBK - Viktoria Plzen her og chat med vår reporter!

svp://98590?view=ap

Les mer om

  1. Champions League