Klopp dempet Gerrard-spekulasjonene

Jürgen Klopp antyder at Steven Gerrard bare skal trene med Liverpool i noen måneder.

Jürgen Klopp svarte på spørsmål om Steven Gerrard under onsdagens pressekonferranse. Han avviste at Gerrard kommer tilbake for å spille kamper.

Det ble fart i Liverpool-fansen da avisen The Independent slapp nyheten om at Steven Gerrard var på vei tilbake til gamleklubben.

Gerrard spiller nå for LA Galaxy i Major League Soccer, men skal ifølge avisen trene med Liverpool. Det ble også hevdet at Klopp ikke har gitt opp å hente Gerrard tilbake på lån.

BAKGRUNN:

Les også

Engelsk avis med sjokknyhet: Gerrard kan være på vei tilbake til Liverpool

— Ikke noe annet

Det ble også antydet at den tidligere Liverpool-kapteinen kan få en rolle i Klopps trenerteam.

— Alt jeg kan si, er at jeg har hatt kontakt med Stevie, en telefonsamtale og noen tekstmeldinger, sa Klopp da han møtte pressen foran Liverpools bortekamp mot Rubin Kazan i europaligaen.

Har du lest denne?

Les også

Louis van Gaal til Roar Stokke: - Hva gjør du her?

— Han er en legende. Hvis han er i Liverpool og ønsker å trene foran neste sesong i Los Angeles, er det absolutt ikke noe problem. Men det er ikke snakk om noe annet, sa Klopp videre.

Tyskeren har fått en fin start på Liverpool-karrieren. Laget står uten tap under Klopp.

Heavy metal

Det ble mange smil i salen da Klopp skulle svare på spørsmålet om sin forkjærlighet for det han kaller «heavy metal-fotball».

— Problemet i mitt liv er at jeg har sagt så mye dritt tidligere, og ingen glemmer det, gliste Klopp.

For noen år siden fikk han et spørsmål om Arsène Wengers fintspillende Arsenal-lag. Da svarte Klopp heller billedlig: «Han liker å ha ballen, spille ballen, pasninger. Det er som et orkester, men en stille sang. Jeg liker heavy metal». (©NTB)