Nå kan «Bluebirds» få tilbake de blå draktene

Merkverdig eksperiment kan få sin slutt for Solskjærs klubb.

NEDRYKK: Ole Gunnar Solskjær måtte se at Cardiff rykket ned fra Premier League.
  • 100% Sport

For første gang sier Cardiff-eier Vincent Tan at han er åpen for å vurdere om klubben skal skifte tilbake til blå drakter.

Finansmannen fra Malaysia ertet opp store deler av Cardiff-fansen da han byttet ut klubbens tradisjonsrike blå drakter med røde, siden rødt angivelig skal bety lykke. Klubbens tradisjonelle kallenavn er «Bluebirds», så røde drakter har vært direkte merkverdig å se.

Klubben rykket ned fra Premier League sist helg.

— Jeg ønsker at vi skal konsentrere oss om å komme tilbake til Premier League, og etter at vi er der, vil jeg definitivt være enig i at vi setter oss for å finne en løsning, kanskje gjennom kompromisser, sier Tan.

Kompromiss

Han vil ikke forlate klubben, selv om Ole Gunnar Solskjær ikke klarte å sørge for fornyet Premier League-status.

— Jeg er ikke en som gir opp. Jeg vil bli til vi kommer tilbake. Da får vi se om vi kan arbeide fram et fargebytte og finne et kompromiss. Dersom vi kan det, blir jeg kanskje i lang tid, sier Tan til BBC.

Tidligere har klubbeieren avvist et fargebytte. Da har Tan sagt at waliserne får finne seg en ny investor.

Ettergir gjeld?

Nå åpner han også for å få med en supporter i styret. Uansett vil malaysieren gjøre alt for å få et bedre forhold til fansen. Han sier også at han muligens kommer til å ettergi gjeld klubben har til ham på rundt 500 millioner kroner.

— Ingen bør stille spørsmål ved mitt engasjement. Jeg forsvinner ikke i situasjonen klubben har havnet i. Jeg er ikke en som gir opp, eller en taper. En som gir opp, vinner aldri, mens en vinner aldri gir opp, sier Tan.

— Jeg har bedre sjanse for å få tilbake investeringene mine dersom klubben er i Premier League, påpeker Tan.

(©NTB)